Taky přeji krásné a šťastné Vánoce, které budete trávit s rodinou či blízkými a bude šťastní a hlavně zdraví. A redakci SZ tleskám i smekám, jak jste skvělí a snažíte se nám vyhovět a děláte pro nás první poslední. ❤️❤️❤️
Tiež želám šťastné a veselé ako celému týmu SZ tak aj všetkým ostatným užívateľom. Hlavne veľa oddychujte, papajte a pozerajte rozprávky alebo nejaké dobré seriály, ktoré uznáte za vhodné. <3 Hlavne si teda tie sviatky vychutnávajte v teplúčku a v prítomnosti vašich blízkych.
Já vždycky přemýšlela, jak se Ragelly vyslovuje. Tak už to vím 🤭
Taky přeji krásné svátky! 🎄
Já doháním starší věci, letos mě asi nejvíc nadchla Fleabag. A hodně mě bavila teda Queen Charlotte.
Co bude pod stromečkem vím, bo jsem si to nakoupila sama, manžel mi to jen zabalil.
A protože jsem byla děsně hodná, budu tam mít lego Louvre, lego miniatury slavných budov, lego Brickeadz Star Wars a Ahinsa balerínky. Jo, a světelný meč Darth Vadera 🤭
Přidávám se k přání krásných a pohodových Vánoc s těmi nejbližšími.
Letos, jako už několik let, jsem jela seriály pro výzvu + nějaké ty novinky, na které jsem se těšila (Winter king, Last of Us) a samozřejmě rozkoukané stálice.
Díky výzvě si občas trochu pročistím watchlist, ale někdy mi i při hledání vhodného seriálu ten watchlist roste.
Novinek letos bylo opravdu hodně. Několik jich skončilo v mém watchlistu a čeká na sledování. Snad se k nim dostanu brzy.
Do nového roku nám všem přeji hodně nasledovaných hodin u kvalitních seriálů a redaktorům přeji pevné nervy s námi.
A ať jim to pořád tak dobře píše jako doposud.
Celému ansámblu Serialzone upřímně děkuji za vše, co nám celý rok připravovali. A že toho nebylo málo!
Všem přeji suprčupr Vánoce a Nový rok.
Evi, ocenujem tohtorocny vianocny video pozdrav 😉 Tiez chcem popriat vsetkym krasne a pokojne vianocne sviatky a hlavne sa tiez podakovat redaktorom za vsetku tu pracu na SZ, co robia po cely rok, ci uz je alebo nie je vidiet, ste jednoducho super 😉🎉🎄❤️
Šťastné Vánoce všem 🎄
Krásné a pohodové Vánoce nejlepší seriálové stránce ve vesmíru i všem jejím uživatelům :)
Romantické Vánoce všem a hlavně hodně štěstí (dá-li se o něm hovořit) těm statisícům Ukrajinců, kteří je dnes slaví k dnešnímu datu poprvé a místo oslav v rodinném kruhu sedí v zákopech. (Ještě loni je slavili podle juliánského kalendáře, takže 7. ledna.)
Krásné vánoce všem 🌲🌲🌲
Krásné Vánoce a mějte se rádi!
Krásné Vánoce. ✨️🎄🎄
Pěkné prožití svátků a do příštího roku přeji všem jen to dobré. Mám Vás rád a díky za super komunitu <3
Krásne prežití Vánočních svátků celé redakci i všem čtenářům.
Teda Ragelly, oceňuju odvahu :D. Já bych se na video nenatočila, ani kdyby mě mučili :D. A neříkej mi, že taky o Vánocích čekáš na Vivian :D :D.
Jinak já to měla letos takové rozhoupané. Doháněla jsem nějaké resty, sjela nějaké novinky pro výzvy a taky měla období, kdy se mi do seriálů nechtělo ani omylem...
Takže všem šťasné, veselé a hlavně klidné vánoce.. S tím co se děje je to asi na snadě.
Jé, ragelly, to bylo ale milé videopřáníčko! Chválím výzdobu 😉👌
Veselé a pohodové svátky, serialzouňáci! A díky celému týmu SZ za to, jak se o nás hezky stará 😘
Kéž vás to nikdy nepřestane bavit!
Šťastné a veselé Vianoce 🎄
Veselé Vánoce 🎄🎄🎄
Radostné a šťastné vianočné chvíle a PF 2024
a veľká vďaka celému kolektívu za skvelú prácu
přeji veselé Vánoce a letos mě překvapila hodně mile Queen Charlotte, jeden ze seriálů, který jsem ani moc nechtěla vidět, ale totálně mě nadchl.
Hezké svátky :-)