Diskuze k článku Seriály, se kterými se loučíme v roce 2023
darbak
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 12. 2023 / 14:35:59 (před 50 týdny)
on

Tyjo, tak mi letos skončilo 15 seriálů, to je asi nejvíc za dobu, co tu jsem. Nejvýraznější, co letos skončily jsou za mě Billions, Disenchantment, Manifest, NCIS: Los Angeles, Succession a The Blacklist. Docela dost.
Štve mě zrušení Peripheral, Shadow and Bone a Britannie.
1899, One of Us Is Lying a The Nevers taky skončily poměrně neuzavřeně, resp. tam byly věci, které evokovaly možnost další série, ale tam mi ukončení nijak nevadí.
Ve výčtu mi chybí pár minisérií, ale ty nejsou tak známé, většinou nemají ani 10 hodnocení.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 12. 2023 / 15:22:29 (před 50 týdny)
off

Z mojich rozpozeraných tam skončilo tento rok Sex Education a Disenchantment. A v podstate sa dá povedať, že pri oboch ma to ukončenie aj celkom teší, pretože pozeranie tých posledných sérií bolo pre mňa ukončenie. Takže to už asi len "dotrpím", seriály zhodnotím.

Zato iné seriály ma teraz, ako som ich tu videla ukončené lákajú o niečo viac si ich pozrieť, keďže nepatrím medzi fanúšikov otvorených sérií a väčšinou sa snažím počkať než je to ukončené (občas to však nevydržím). Najskôr počkám ešte do budúceho roka a možno sa mi pošťastí niektorý zo seriálov zaradiť do výzvy. :)

Sonya
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
28. 12. 2023 / 15:24:50 (před 50 týdny)
off

Je tam toho viac a aj niekolko co mam este len v plane pozriet ale najviac ma jednoznacne stve Warrior, The Periphereal, Shadow and Bone a Lockwood.

Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 12. 2023 / 17:17:22 (před 50 týdny)
off

Titans, Doom Patrol, The Crown, Pennyworth, The Flash a Disenchatment budou chybět :/

richardK
Redaktor | Cool level: 17 | Jaime Lannister
28. 12. 2023 / 17:46:24 (před 50 týdny)
off

Tak 67, ale nejvíce lituji ukončení Peripheral.

Richard
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
28. 12. 2023 / 18:53:27 (před 50 týdny)
off

1899
The Peripheral

Shadow & Bone
Three Pines

Blood & Treasure

Řazeno postupně od těch, jejichž ukončení mě nejvís nas*ralo. :-)

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 12. 2023 / 19:27:16 (před 50 týdny)
off

Zrušenie Peripheral ma dožralo neskutočným spôsobom, zrušenie žiadneho iného seriálu za posledných 20 rokov ma neštve viac ako toto....

angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 12. 2023 / 19:53:32 (před 50 týdny)
off

Nejvíce mě mrzí Ghosts, byla to hezká a vkusná komedie, ne kterou se člověk rád podívá klidně víckrát

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 12. 2023 / 21:50:41 (před 50 týdny)
off

Slušně řečeno mě pekelně nasralo zrušení 1899 a Warriora (oba seriály byly nejen neoddiskutovatelně kvalitní, ale zejména 1899 měl obrovský potenciál), značně otrávilo utnutí Carnival Row, Pennyworth by snesl ještě jednu řadu a smutkem mě naplnil konec Star Treku: Picarda (ale i tak to byl od Patricka Stewarta obdivuhodný výkon a značný přínos do ST universa).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 12. 2023 / 15:54:35 (před 50 týdny)
off
Kubasix napsal(a):

Titans, Doom Patrol, The Crown, Pennyworth, The Flash a Disenchatment budou chybět :/

Flash měl skončit někdy před pěti lety.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
29. 12. 2023 / 16:47:29 (před 50 týdny)
off

Britští Ghosts letos skončili? Hm, tak to bych jim měla asi dát šanci a třeba si střihnout nějaký ten maratonek :-).

Jinak u některých byl koneč očekávaný (New Amsterdam, Rookie Feds, těm jsem nevěřila od začátku, Manifest) u některých měl přijít už dávno (the Flash, The Blacklist, ten Blacklist už asi nedojedu nikdy), a u některých docela nasírací (Lockwood & spol, A League of Their Own). Vlastně, když se na to tak dívám, tak mě naštvalo zrušení jen dvou seriálů, což je docela rekord...

A jako mrzí mě, že Lessons of Chemistry byl jenom minisérie, ale na druhou stranu by ty další řady asi neměly o čem být takže... Jedna série, ale za mě nejlepší seriál roku.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
espn
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
31. 12. 2023 / 18:19:47 (před 50 týdny)
off

tak niektoré seriály nestáli ani na pozretie

Sarush
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
5. 1. 2024 / 06:53:16 (před 49 týdny)
off

Mě za rok 2023 skončilo 16 seriálů, z toho 2 minisérie.
Seriály, které mi budou chybět a mají uzavřeny konec (naštěstí): Manifest, Never Have I Ever a Sex/life.
Seriály, u kterých mě našvalo, že skončily a ještě k tomu s neuzavřeným koncem: Lockwood & Co, Shadow and Bone a The Peripheral.
Seriály, které mě bavily, ale skončily po 1 sérii: The Vampire academy (miluji knižní sérii) a Willow.
A zajímalo by mě, proč je v ukončených seriálech Terzi (Šikovný krejčí)? Ona je někde zmíňka, že seriál nebude mít další řadu? Ve statusu je napsáno "právě se nevysílá". Ono svým způsobem, až na poslední záběr má tento seriál uzavřený konec.