U me to byl Berlín
U mě to vyšlo na Percyho Jacksona.
Má první epizoda byla 1.epizoda druhé řady seriálu Loki .
Začala jsem rok 2024 ve znamení dohnání restů z roku 2023.
Já začal rok s aktuální sérií For All Mankind a Fargo. Silná kombinace. Obě série jsou boží :-)
Mezi svátky jsem vyměnila Netflix za HBOMax, takže jsem na Silvestra začala s Bratrstvem neohrožených. Po třech epizodách jsem nutně potřebovala změnu, tím se stalo, že na první letošní epizodu to "bohužel" vyšlo na Terapii. Oba seriály jsou za mě výtečný, ale mrzí mě, že jako letošní jednička není Bratrstvo. A @Fruiko jestli v letošní výzvě bude "pilot válečného seriálu", tak budeš krátkodobý nepřítel seriálového světa :)
S překvapením jsem zjistil, že mě minula S02 vydařeného The OA a tak jsem viděl jako první věc S02E01.
Btw., doporučeníhodný seriál až na značně nechutnou homoscénu v S02.
malina2035 napsal(a):
Mezi svátky jsem vyměnila Netflix za HBOMax, takže jsem na Silvestra začala s Bratrstvem neohrožených. Po třech epizodách jsem nutně potřebovala změnu, tím se stalo, že na první letošní epizodu to "bohužel" vyšlo na Terapii. Oba seriály jsou za mě výtečný, ale mrzí mě, že jako letošní jednička není Bratrstvo. A Fruiko jestli v letošní výzvě bude "pilot válečného seriálu", tak budeš krátkodobý nepřítel seriálového světa :)
Jako nadcházející Masters of the Air si o to říkají.