Diskuze k článku Seriálová výzva 2024 začíná!
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
12. 1. 2024 / 17:01:09 (před 43 týdny)
off

Super a díky, už jsem začala a uvidíme jak to půjde.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 1. 2024 / 17:24:52 (před 43 týdny)
off

Boha jeho, to jsou zas témata :D. Ale aspoň se konečně dokopu k tomu Hijack, když už je tam ta kategorie s letadlem :D. Ovšem za tu kategorii s Anime mám chuť někoho zabít. Nesnáším anime a tím pádem i seriály podle anime >:(.

Na únor tipuju něco ze severské tvorby, což mě taky moc nepotěší, není to můj šálek kafe.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
12. 1. 2024 / 18:08:08 (před 43 týdny)
off

Já jsem si říkala, že je to letos v pohodě - dokud jsem neuviděla poslední čtyři témata. Zvlášť animák/anime je peklo. Kdyby někdo věděl o něčem, co není podle anime, vytrhne mi trn z paty.

A můžu u letadla použít The Looming Tower? Letadlo tam bezpochyby důležité je, ale až na konci...

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 1. 2024 / 18:17:27 (před 43 týdny)
off

Ještě jednou výzvu děkuju a jdu si ji užívat. Letos něco je lehké něco hard ale babi mně to a fakt jste úžasní 😊😁❤️

Janey T.
Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 1. 2024 / 18:18:56 (před 43 týdny)
off

Seriál podle anime je vlastně i třeba odkaz, takže to bude v pohodě :D

Zetha
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
12. 1. 2024 / 18:23:27 (před 43 týdny)
off

Dle nadšených reakcí na "něco jako anime" bych tam příští rok (nebo klidně tenhle, do měsíčních!) dala rovnou ANIME! :D

andromache
12. 1. 2024 / 18:27:01 (před 43 týdny)
off
Zetha napsal(a):

Dle nadšených reakcí na "něco jako anime" bych tam příští rok (nebo klidně tenhle, do měsíčních!) dala rovnou ANIME! :D

A chceš po hubě hned nebo až za chvíli :D? Vždyť ta hrozná animace vyloženě vypaluje oči :(. A z uječné japonštiny mám trauma :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Zetha
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
12. 1. 2024 / 18:30:15 (před 43 týdny)
off
andromache napsal(a):

A chceš po hubě hned nebo až za chvíli :D? Vždyť ta hrozná animace vyloženě vypaluje oči :(. A z uječné japonštiny mám trauma :(.

Bitka jen kvůli návrhu? :D :D

Animace je hrozná jak u čeho (mě osobně vadí u těch starých, a tak na ně prostě nekoukám), některý anime vypadají pěkně, stačí hledat :D (ne? ok)
Japonština je... specifická, tak jedině EN/CZ dabing? :'D

andromache
12. 1. 2024 / 18:32:03 (před 43 týdny)
off
Zetha napsal(a):

Bitka jen kvůli návrhu? :D :D

Animace je hrozná jak u čeho (mě osobně vadí u těch starých, a tak na ně prostě nekoukám), některý anime vypadají pěkně, stačí hledat :D (ne? ok)
Japonština je... specifická, tak jedině EN/CZ dabing? :'D

Prej jen kvůli návrhu.. To známe :D. Pak se toho nějaký dobroděj chytí a já nebudu mít splněnou výzvu na sto protcent :D. A i kdybch si našla dabing, tak ta animace mi ty sítnice stejně vypálí so.. :D. I když jednou jsem dostala tip na anime v hlavní roli s mluvící kočkou, tak jedině tam, ale.. Ne prostě :D. Anime nebrat :D. To ať si nechá svou specifickou skupinu bláznů a mainstream ať je ušetřen :D.

Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 1. 2024 / 19:02:52 (před 43 týdny)
off

Tak toto je ten článok, ktorý sme mali možnosť vidieť vo videu? 🤭 Ďakujem veľmi pekne za rýchle zverejnenie tohtoročnej výzvy. Niektoré témy pre mňa budú boj, keďže zasahujú do žánrov, ktoré bežne nepozerávam, ale verím tomk, že o to vo výzve čiastočne ide a že si medzi seriálmi nájdem nejaké spestrenie mojich rozpozeraných seriálov. Január si najskôr ešte nechám na dočistenie rozpozeraných seriálov a od budúceho mesiaca sa do toho s vervou pustím. ☺️

Ďakujem, že tomu venujete priestor a vymýšľate takéto spestrenia pozerania. ❤️

Sonya
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 1. 2024 / 19:14:54 (před 43 týdny)
off
Sonya napsal(a):

Tak toto je ten článok, ktorý sme mali možnosť vidieť vo videu? 🤭

To je přesně on 😁

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 1. 2024 / 19:54:09 (před 43 týdny)
off

Tak moja seriálová dušička je už spokojná, ďakujem za rýchle zverejnenie 🥰 Ešte keby sme mohli Fruiko pekne poprosiť o tú filmovú cez víkend? Aby sme to už mali všetko pekne nachystané 😁🍀🤞

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
12. 1. 2024 / 19:59:01 (před 43 týdny)
off

No jak to tak čtu, tak nejsem jediná, co bude mít lehký problém se splněním výzvy s anime.

Ostatní hold nějak zkousnu a třeba si i rozšířím obzory.
Jen to anime mě doposud míjí a vůbec mi to nevadilo, takže jsem zvědavá.
Bude to opravdu výzva v pravém slova smyslu.

Jinak jsem jedna z těch co jede hardcore verzi. :)

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
12. 1. 2024 / 20:48:42 (před 43 týdny)
off
zdenicka napsal(a):

Jinak jsem jedna z těch co jede hardcore verzi. :)

Ty jsi vážně blázen :D :D.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 1. 2024 / 00:49:25 (před 43 týdny)
on

Vdaka za vyzvu, zasa je to zpestrenie takeho bezneho serialoveho zavislaka 😁 S anime nemam najmensi problem, este aj ta ukricana japonstina sa mi paci, takze bude to zabava po cely rok 😉 Uz som zvedavy len na tie mesacne, snad budu este viac narocnejsie 😁

Rebi
Běžný uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 1. 2024 / 08:35:03 (před 43 týdny)
off

Moc pěkná témata! Některá budou fakt těžká (taky nejsem úplně fanda anime), ale tak uvidíme 😃 Každopádně obdivuju tvůrčí schopnost přijít pokaždé s něčím novým, to je super.
Jo a hodně mě pobavila ta debata pod článkem 😂

Editováno: 2x | Naposledy: 13. 1. 2024 / 08:36:28
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 1. 2024 / 16:25:37 (před 43 týdny)
off

Super něco už jsem začala a uvidím jestli všechno splním...
Děkuji za článek a video .o) jen tak dál jste úžasní!!!

Jenny
Vladimír Adam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 1. 2024 / 19:29:10 (před 43 týdny)
off

12. tema uz mam splnene, Adikts.
Ovsem nevim jestli nakonec nebude Pernikovy tata, Griselda

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 1. 2024 / 19:30:42
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
14. 1. 2024 / 08:52:16 (před 43 týdny)
off
Vladimír Adam napsal(a):

12. tema uz mam splnene, Adikts.
Ovsem nevim jestli nakonec nebude Pernikovy tata, Griselda

Griselda. To je přesně to, na co jsem myslel, když jsem to vymýšlel!

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2024 / 08:52:28
libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
14. 1. 2024 / 10:52:09 (před 43 týdny)
off

Blbý dotaz.. předchozí roky byl rozdíl v zadání "Seriál,který..." a "Pilot seriálu, který..."
Takže u obsahových otázek - kůň, zapíchnutí nožem - je opravdu myšleno výskyt kdekoli v seriálu?? Už nikoli v pilotu?? To mi přijde spíše jednodušší...

HansNovy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
14. 1. 2024 / 18:46:28 (před 43 týdny)
off

Bude letos filmová výzva?

Hans
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 2. 2024 / 14:30:14 (před 40 týdny)
off
libor42 napsal(a):

Blbý dotaz.. předchozí roky byl rozdíl v zadání "Seriál,který..." a "Pilot seriálu, který..."
Takže u obsahových otázek - kůň, zapíchnutí nožem - je opravdu myšleno výskyt kdekoli v seriálu?? Už nikoli v pilotu?? To mi přijde spíše jednodušší...

Zrovna sem jdu napsat podobnou vec :D Letos zrejme neni u zadneho nutne videt danou vec hned v pilotu... Treba "Fool me once" asi bude sedet na tema "vyplouvaji na povrch stara tajemstvi", ale jak to mam sakra po pilotu vedet :D teda asi jako jo, bude to tak, ale je to dost subjektivni.