Tož uvidíme... zatím to asi nechám na náhodě, jestli se porod objeví v nějakém náhodném seriálu, co zkusím. :D
Na dubnovou nápovědu nicméně zatím koukám docela zmateně... Jakože seriál, kde hraje důležitou roli zahrada? :D
Tohle by měl splňovat prakticky jakýkoli lékařský seriál. A takové Porodní sestřičky to naplní vrchovatě :)
A z nelékařských můžu vřele doporučit Lessons In Chemistry.
K březnovému tématu mě napadají rovnou tři seriály (z toho tedy jedno anime), ale bohužel jsem to už viděla. Takže smůla, ale věřím, že si určitě něco najdu nebo objevím. :D
Na duben bych typovala něco s přírodou, s farmou nebo zahradničením. :D
Litocha napsal(a):
A z nelékařských můžu vřele doporučit Lessons In Chemistry.
Díky za tip, chystám se na něj.
Na apríl tipujem niečo s Dňom Zeme, takže niečo odohrávajúce sa v prírode alebo tak?
Pokud by měl být duben příroda, tak asi vyhrabu zase něco z BBC dokumentů.. Jinak uvažuju, že pokud se porod neobjeví v nějaké novince na kterou se chystám, tak snad konečně dám pilot Call the Midwife.. Tam těch porodů je... A kdyby nešlo jenom o lidské porody, tak přirodopisných seriálů na téma mláďata je taky dost :D. Takže.. Musí jít jenom o lidské porody :D?
Tak se těším co nakonec vyberu jako březnovou výzvu.
Jinak na duben tipuju seriál odehrávající se převážně na zahradě či v zahradnictví.
Trošku později, ale seznam vytvořen, viz vlákno výzvy na fóru.
Březen bude to těžší, nejspíš tam dám tu Chemii. Na duben taky tipuju něco se zahradou (i když mě zrovna žádný seriál nenapadá - Zahrada byl film nebo ne?).
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Trošku později, ale seznam vytvořen, viz vlákno výzvy na fóru.
Březen bude to těžší, nejspíš tam dám tu Chemii. Na duben taky tipuju něco se zahradou (i když mě zrovna žádný seriál nenapadá - Zahrada byl film nebo ne?).
Jediné, co mě napadá na zahradu jsou Zločiny v zahradách ;).