Takže jen abych se ujistila... Zkrátka jde o to, aby se v seriálu v jakékoliv epizodě objevila nějaká scéna ze zahrady? Nemusí to být hned v pilotu ani nemusí jít o seriál, kde ta zahrada hraje nějakou velkou roli?
Co se květnového zadání týče, napadá mě maximálně seriál, kde nějaká postava dostane kytici. :D
Kytky v teaserech se množí :D Zadání jsem teda odhad správně a na květen to bude nejspíš něco s květinami. To bude jednoduchý, nějakej dokument to zaplácne.
Seznam
No tak na duben se těším, co zase objevím a nakonec do výzvy použiji.
Jinak na květen tipuji něco s květinářstvím nebo že někdo dostane květiny.
Tak májové zadanie tipujem, že bude seriál, kde niekto dostane kvety 😁 Keď už máme deň matiek..
Počítám, že v hodně českých seriálech, s výjimkou kriminálek, se nějaká scéna ze zahrady objeví. Akorát já teda asi zapátrám jinde, nebo budu doufat, že na něco narazím náhodou.
Může být i park, Fruiko? Spousta dobových seriálů má scény z parků.
A co zoologická zahrada? ;)
Co se týče květnového zadání, mohly by být třeba i květiny na plakátu nebo nějaká svatba - když už máme ten porod :D
AdaW napsal(a):
Takže jen abych se ujistila... Zkrátka jde o to, aby se v seriálu v jakékoliv epizodě objevila nějaká scéna ze zahrady? Nemusí to být hned v pilotu ani nemusí jít o seriál, kde ta zahrada hraje nějakou velkou roli?
Na rozdíl od ostatních zadání, kde je "seriál, kde", takže to podle mého je kdekoli v seriálu, tady je "pilot seriálu, kde", takže to bohužel vnímám jako podmínku, aby ta zahrada byla v pilotu :(
Litocha napsal(a):
Na rozdíl od ostatních zadání, kde je "seriál, kde", takže to podle mého je kdekoli v seriálu, tady je "pilot seriálu, kde", takže to bohužel vnímám jako podmínku, aby ta zahrada byla v pilotu :(
Aha, to mi nedošlo, že se změnila formulace. Pokud je tentokrát ale skutečně myšleno, že to musí být v pilotu, tak je to hodně matoucí formulace. :D Zvlášť když v předchozích ročnících to bylo takhle: "Pilot, kde někdo použije meč" (myšleno, že to musí být v pilotu) vs. "Pilot seriálu, kde významnou roli hraje loď" (vztaženo na celý seriál).
Určitě tedy ocením vyjádření člověka, co to vymýšlí (Fruiko). :D
AdaW napsal(a):
Aha, to mi nedošlo, že se změnila formulace. Pokud je tentokrát ale skutečně myšleno, že to musí být v pilotu, tak je to hodně matoucí formulace. :D Zvlášť když v předchozích ročnících to bylo takhle: "Pilot, kde někdo použije meč" (myšleno, že to musí být v pilotu) vs. "Pilot seriálu, kde významnou roli hraje loď" (vztaženo na celý seriál).
Určitě tedy ocením vyjádření člověka, co to vymýšlí (Fruiko). :D
Asi to bylo myšleno jen jako pilot, ale aby to nebylo tak hardcore, tak bereme i (zámecké) parky. Zoo u už je teda na hraně. Spíš za. :D