Jé, Správná pětka, kterou jsem hltala, má svůj seriál :). Myslím, že z nostalgie to aspoň zkusím :D. A jinak jenom druhá řada Vigil a ten WWII dokument, jinak je to takové slabé. A fakt se divím, že v Midsommeru chce ještě někdo vůbec žít.
andromache napsal(a):
...fakt se divím, že v Midsommeru chce ještě někdo vůbec žít.
"V průběhu jedenadvaceti sérií (126 epizod) došlo k více než 395 vraždám (více než 337 na obrazovce), kolem 581 úmrtí (více než 409 na obrazovce) a dále přibližně 164 pokusů o vraždy nebo sebevraždy (s 160 na obrazovce)."
Zdroj: midsomermurders.wz.cz
_-0-_ napsal(a):
"V průběhu jedenadvaceti sérií (126 epizod) došlo k více než 395 vraždám (více než 337 na obrazovce), kolem 581 úmrtí (více než 409 na obrazovce) a dále přibližně 164 pokusů o vraždy nebo sebevraždy (s 160 na obrazovce)."
Zdroj: midsomermurders.wz.cz
Což ale jen potvrzuje, co jsem říkala :D. Jak tam někdo může chtít žít :D?
Najviac som zvedavy a tesim sa na Slavnu patku, na ktorej knihach som vyrastal a samozrejme stara dobra klasika Vrazdy v Midsomeri 😉
andromache napsal(a):
Což ale jen potvrzuje, co jsem říkala :D. Jak tam někdo může chtít žít :D?
Když mi tam dají 3 bedroom se zahradou pod 300 000 liber, tak se stěhuju zítra :D
Pajky napsal(a):
Když mi tam dají 3 bedroom se zahradou pod 300 000 liber, tak se stěhuju zítra :D
I s tím, že budeš nakonec Person of Interest :D? Ať už jako oběť nebo podezřelý :D?
Rush mám rád, takže Geddy Lee je jasná věc. A pak ještě Vigil.
Cože? Správná pětka? Většinou dětské seriály nesleduji (proč asi), ale tady se podívám kvůli nostalgii, ty knížky jsem hodně četl (spolu s Tajnou sedmou).
No a pak mrknu i na Vigil, taky