Neviděla jsem ani jedno, ale vybrat si jeden, tak je Love To Hate You, které mě z této nabídky láká nejvíce. 😁
Ani jeden z dnešních nominovaných nestojí IMHO za špetku vzácného času. Takže Eliška a Damián, jako provokace :D
První kolo a hned tři seriály, co znám. To zas bude kol, kde nebudu mít za co hlasovat.
No tady mám shlédnuto Rabbit Hole, Zlatou Labuť a El Silencio. No dobře, a první epizodu Elišky a Damiána.
Nejlépe mi z toho vychází Rabbit Hole.
Nevidela som ani jeden seriál, no najviac ma z výberu zaujal Love to Hate you, takže som hlasovala pre tento. :)
Trochu mi cukal palec k Elišce a Damiánovi, ale nakonec hlasuju pro Zlatou Labuť.
Pokud se dokážete na EaD dívat ironicky, tak je to zábava. A pořád tvrdím, že Zoo je horší 😆
To nám to na první kolo vylosovalo pěkný plívy.
Janey T napsal(a):
Neviděla jsem ani jedno, ale vybrat si jeden, tak je Love To Hate You, které mě z této nabídky láká nejvíce. 😁
Napodobne 😉
To je fofr O_O.. Pobavila mě tam ta zrůdnost jménem Eliška a Damián :D. Neviděla jsem ani jedno, ale hlas šel Labuti, která by mě řekněme lákala asi nejvíc.
Dneska to je velká slabota. Hlas dávám Rabbit Hole, ten mi z této sestavy vychází jako jasný vítěz. Postup bych přála ještě Love to Hate You a El Silencio.
Slabší nabídka, vybral jsem Zlatou labuť, i když jsem s ní seknul :D
Mezi těmito slepými není žádný jednooký.
Tak dnes jde hlas pro labuť...
Jejda. Celou řadu novinek mám pořád ještě ve frontě, tak to bude letos hodně tipovačka, co bych si přál, aby bylo super... ;-)
El Silencio. Jen pro informaci, ta fotka u něj není z toho seriálu, ale ze seriálu The Mess You Leave Behind.
tommmyk napsal(a):
El Silencio. Jen pro informaci, ta fotka u něj není z toho seriálu, ale ze seriálu The Mess You Leave Behind.
díky za upozornění, fotku jsem změnila