I z této nabídky jsem nic neviděla, ale hlas patří seriálu, který mě láká vidět nejvíc a tím je Sacred Divorce. 😁
Pořád nemůžu vybrat. Já ani nemám hotovou Top 10 za rok 2023. Mám 9 seriálů a to většinu přírodovědných. Tragický rok.
Nemůžu se rozhodnout mezi Black Knight a Gen V. Jediné, co jsem z dnešního výběru viděl a ani jedno mě kdovíjak nevzalo :D
Ani z tohto výberu som nevidela nič. Hlas šiel teda podľa náhody k Secret invasion. Z výberu nemám v pláne totiž pozerať asi ani jeden seriál.
Invazi jsem viděla komplet, ale hlas nedostane. Z pilotů mě jinak zaujalo hodně Not Dead Yet a Gen V, hlas dávám druhému, přece jen je to větší úchylárna a to mě baví :D Postup přeju i Not Dead Yet a Lidii Poet.
Trochu mě děsí, že Secret Invastion dostává tolik hlasů. Za mě jednoznačně nejslabší kus celého MCU. A to u mě komiksové adaptace většinou vedou nehledě na to, jak velká blbost to je :D
Takže bod jde Gen V :-)
Z dnešných som videl Secret Invasion a Gen V, hlas jednoznačne Gen V jeden z najhorúcejších kandidátov aj na víťaza?
Jednoznačně Gen V.
Secret Invastion, že to ale byla sračka, o tom žádná.
Not dead yet.. Sice nedostálo mým očekáváním, ale jakous takous laťku si ještě drží.. Plus zbytek mě stejně minul...
Zatím jsem neměla z čeho vybírat, dnes hlas pro Lidii, na kterou mám aspoň v plánu se podívat.