já nevím, takhle mě ty ceny moc nezajímají, když to dostanou 2 seriály
Klasicky jsem tipovala podle toho komu jsem to přála a tak mám krásných 1/9 😂😂😂 no alespoň mě potěšily výsledky u filmů.
No tak ještě že Succession (kde by si to za mě zasloužil snad jen Brian Cox) už skončilo a příští rok se tak dostane na dalšího :D
Deaneira napsal(a):
Klasicky jsem tipovala podle toho komu jsem to přála a tak mám krásných 1/9 😂😂😂 no alespoň mě potěšily výsledky u filmů.
Ja som na tom rovnako. tak im chcem dopriať a potom mám 1/9. Minule, keď som tipovala náhodne, tak som mala ale 5 správnych.
Aspoň 3, Succession jsem tipoval, jen se občas netrefil do (náhpdně?) vybraného oceněného herce :D
Taky mám 3 bodíky :)
2/9 - mám drama a komedii :-)
Letos mám horší výsledek než loni, pouze 1/9
Deaneira napsal(a):
no alespoň mě potěšily výsledky u filmů.
amen. I kdyby mi nevyšel žádný tip, tak jasná dominance Nolanova Oppenheimera (film, režisér) včetně hudby Ludwiga Göranssona a výkonu Cilliana Murphyho v hlavní mužské roli a Roberta Downey Jr. ve vedlejší mužské roli je pro mě dostatečným zadostiučiněním. Kéž by to tak dopadlo i u Oscarů...
Anyk napsal(a):
amen. I kdyby mi nevyšel žádný tip, tak jasná dominance Nolanova Oppenheimera (film, režisér) včetně hudby Ludwiga Göranssona a výkonu Cilliana Murphyho v hlavní mužské roli a Roberta Downey Jr. ve vedlejší mužské roli je pro mě dostatečným zadostiučiněním. Kéž by to tak dopadlo i u Oscarů...
Naprosto souhlasím.
Já mám 2/9, to hodnotím pozitivně :D
1/9 (Elizabeth Debicki/The Crown), jak to, že to nedala Chemie?? Ale čekal jsem nulu, no :D
1/9 lepší než drátem do oka no :D
3/9 - na mě úžasnej výsledek. No a ve čtyřech případech jsem volil o řádku níže - to se přece skoro počítá, ne?