Diskuze k článku Piloty v sezóně 2013/2014 (CW)
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
6. 3. 2013 / 16:26:25 (před 11 roky)
off

Jen oprava... New Orleans není Klausovým rodným městem. :) Narodil se někde v Evropě, někdy okolo před rokem 1000 našeho letopočtu ještě jako obyčejný člověk se svojí rodinou plul do Ameriky, aby se rodinka Mikaelsonových usadila na místě dnešního Mystic Falls, tedy místa, kde se Deníky v současnosti odehrávají. A tam se okolo toho roku 1000 stal jedním z Původních upírů. Tu francouzskou čtvrť v New Orleans sice pomáhal vybudovat, ale rozhodně to není jeho rodným místem... ;o)

Edit: Jinak bych samozřejmě byl rád, kdyby Originals nevybrali :D Respektive mě nic od CWčka nezaujalo :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 2x | Naposledy: 6. 3. 2013 / 16:31:37
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 3. 2013 / 16:34:33 (před 11 roky)
off

Po tom, čo som si konečne prečítala The Selection, som aj celkom zvedavá, kniha je prekvapivo fajn :)

www.supernatural.cinemaview.sk
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 3. 2013 / 16:44:22 (před 11 roky)
on
Furiant napsal(a):

Jen oprava... New Orleans není Klausovým rodným městem. :) Narodil se někde v Evropě, někdy okolo před rokem 1000 našeho letopočtu ještě jako obyčejný člověk se svojí rodinou plul do Ameriky, aby se rodinka Mikaelsonových usadila na místě dnešního Mystic Falls, tedy místa, kde se Deníky v současnosti odehrávají. A tam se okolo toho roku 1000 stal jedním z Původních upírů. Tu francouzskou čtvrť v New Orleans sice pomáhal vybudovat, ale rozhodně to není jeho rodným místem... ;o)

Edit: Jinak bych samozřejmě byl rád, kdyby Originals nevybrali :D Respektive mě nic od CWčka nezaujalo :D

Ještě že tu mezi námi je takový znalec :D Opravím to, díky ;)

ragelly
6. 3. 2013 / 16:48:19 (před 11 roky)
on

Jinak se mi líbí asi všechno, možná je to tím, že CWčko má trošku i něco říkající popisy.

Fandím jim asi v tomto pořadí:
The Selection -> The Hundred -> Oxygen -> The Tomorrow People -> Blink -> Reign -> The Originals -> Company Town

Tomgellar
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 3. 2013 / 16:58:25 (před 11 roky)
off

Aimee Teegarden je pro mě jasná volba :)

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 3. 2013 / 17:33:04 (před 11 roky)
off

A bude mimozemského chlapce v Oxygenu hrát Zach Gilford? :)

ragelly
6. 3. 2013 / 17:39:50 (před 11 roky)
on
stonefire napsal(a):

A bude mimozemského chlapce v Oxygenu hrát Zach Gilford? :)

Julie a Matt jsou jen jedni ♥ Chyo, chybí mi FNL :)

Adi
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
6. 3. 2013 / 18:01:30 (před 11 roky)
off

Moc bych si přála aby se do vysílání dostaly tyto seriály: The Originals, Oxygen a The Selection. U CW maj poslední dobou problém, vyberou si na sezóny skvělé projekty a lidi je ignorují. Co furt maj na těch romancích??? :( Pošahaní Amíci. :D

"Don't study, be happy!!"
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 3. 2013 / 18:10:42 (před 11 roky)
off

Zvláštní... CW už mě dost dlouho nebaví, ale docela ráda bych viděla Blink, i když chápu, že to není nic pro většinového diváka, vypadá to jako dost zajímavý experiment.

Frki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 3. 2013 / 19:12:00 (před 11 roky)
off

Tak mě nezaujalo vůbec nic :D rok od roku je to CW horší :D

Mrakulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 3. 2013 / 19:44:58 (před 11 roky)
off

Všechny navrhované seriály vypadaly zajímavě, tak jsem zvědavá co se dostane do vysílání :-)

intrier
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 3. 2013 / 20:16:16 (před 11 roky)
off

Zaručeně bych rád ve svém programu pro příští rok viděl The Tomorrow People. Nejen, že je to seriál, který je z dílny Julie Pelc, ale zároveň je to velice lákavý popis. Jako další bych rád alespoň dal šanci Oxygen nebo The Originals (alespoň po jedné sérii - 22 dílů). Myslím si, že i Reign a The Selection má velký potenciál. Jestliže CW odkrouhne The Carrie Diaries, tak se to rozhodně bude snažit vynahradit The Selection. Ostatní piloty mě více méně neoslovily.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 3. 2013 / 20:17:49 (před 11 roky)
off
Judita napsal(a):

Zvláštní... CW už mě dost dlouho nebaví, ale docela ráda bych viděla Blink, i když chápu, že to není nic pro většinového diváka, vypadá to jako dost zajímavý experiment.

Blink mi přijde jako ideální téma na sitcom na nějakou prachatější stanici.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Elanne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 3. 2013 / 20:31:51 (před 11 roky)
off

Company Town, mi nevím proč připadá jak Last Resort, tak aby to s tím nedopadlo stejně. Oxygen je nový Roswell, ok ale Max&Liz jsou jenom jedni ;-) TVD jsem přestala sledovat po druhé sérii, takže Originals nezájem, Reign a The Selection vypadají fajn, těm šanci určitě dám :-)

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
6. 3. 2013 / 21:07:29 (před 11 roky)
off

Doufám v The Originals, Oxygen, Blink, The Hundred, Reign, The Selection a The Tomorrow People - zkrátka téměř na vše :D Ale nejvíc na Originals a Reign, to je něco přesně pro mě.

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
6. 3. 2013 / 21:58:09 (před 11 roky)
off

Já bych zkusila The Hundred, Oxygen a The Tomorrow People.

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 3. 2013 / 22:08:57 (před 11 roky)
off

Mně tak nějak přijde, že ty seriály od CW jsou nejlepší v těch popisech, realita je trošku horší. Taky by mě zajímalo, kterej vtipálek tyhlety propagační texty v té televizi píše.
Jenom stovka teenagerů dokáže zjistit, zda je planeta schopná nové kolonizace:-)
Neúnavné sexuální intriky na CW:-)

A některé postavy jsou dobré jako postavy vedlejší, takže i když mám Klause jako postavu hodně ráda, měl by zůstat tam, kde je, v TVD.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 3. 2013 / 22:42:29
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
6. 3. 2013 / 22:32:32 (před 11 roky)
off

Zaujalo ma The Hundred, Oxygen, The Selection a The Tomorrow People. Najprv som sa tešila aj na The Originals, ale postupne zo mňa to nadšenie opadlo. Keďže v TVD mám Pôvodných najradšej, tak si neviem predstaviť, či by ma to ešte bavilo. Každopádne ak tomu dajú zelenú, tak si to pozriem tak či tak. (ale radšej nech nedajú :D)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
7. 3. 2013 / 11:21:11 (před 11 roky)
off
ufonka napsal(a):

Já bych zkusila The Hundred, Oxygen a The Tomorrow People.

Tri co zaujali aj mna, Ale som silne skepticky kedze vseky su o teenageroch a to fakt nemusim. Ale aspon piloty pozriem

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 3. 2013 / 16:55:41 (před 11 roky)
off

Blink - zní to zajímavě, ale pro seriál bych to nevybrala
Company Town - další co by kdyby - také bych to jako seriál nebrala
The Hundred - Tady by to mohlo být pěkně zajímavé, ale taky by to mohla být pěkná sračka. Záleží na zpracování.
The Originals - Sice VD jako takový mám ráda, ale kvůli šarmu Damona. Klaus je sice úžasnej, ale seriál se na něm podle mě postavit nedá. Tohle vidím na dost velkou katastrofu. Jsem proti.
Oxygen - Zní to dost přeslazeně. A ty mimozomšťani? No nevím. Mohlo by to být fajn. Ale fakt nevím.
Reign - Tak tohle zní fakt suprově. Jsem pro.
The Selection - Tohle by mohlo být geniální, něco jako Hunger Games, jen ne o přežití, ale o lásku prince. Trošku mi to připomíná pohádky, ale i tak jsem pro.
The Tomorrow People - O můj bože, nový Aplhas přicházejí. Mohlo by to být fajn, potenciál to má. Jsem pro.
No, uvidíme co schválí pro celou sezónu.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 3. 2013 / 16:56:13
Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 3. 2013 / 22:00:46 (před 11 roky)
off

CW má nejlepší náměty (Oxygen, Selection), ale problém je v tom, že na té televizi to stejně nikdy velký hit nebude. Jinde by to ruplo, tady to udělá lehký nadprůměr, ale střechu to v The CW neprobourá.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
7. 3. 2013 / 22:06:19 (před 11 roky)
off

Hlavně na CW nikomu (kromě upírů) není víc jak 35 let a to včetně babiček...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
7. 3. 2013 / 22:58:00 (před 11 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Babičky se vyhazují ze seriálu nejpozději po první sérii :D Rodiče tak po sérii a půl... :D Takže když se některý dožije tří sezón, tak už se odehrává jen ve světě mladých a krásných, kteří nemají žádný dozor :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 4. 2013 / 21:17:28 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ještě že tu mezi námi je takový znalec :D Opravím to, díky ;)

no ono je to ještě trochu jinak. klaus se narodil až v mystic falls. jeho biologický otec je přece jeden z těch vlkodlaků tam.

Fruiko napsal(a):

Blink mi přijde jako ideální téma na sitcom na nějakou prachatější stanici.

taky si myslím.

anjoa napsal(a):

Mně tak nějak přijde, že ty seriály od CW jsou nejlepší v těch popisech, realita je trošku horší. Taky by mě zajímalo, kterej vtipálek tyhlety propagační texty v té televizi píše.

asi tak nějak.

Fruiko napsal(a):

ale tak abychom cw nekřivdili, marii stuartovnu zase postaršili, ve skutečnosti do francie připlula někdy kolem 4.

Kačez
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 4. 2013 / 20:17:19 (před 11 roky)
off

Nemužu se dočkat na spin offek <3 ahh Klaus a Elijah *_* .. každopádně zjišťovala sem něco o tom The Tomorrow People a je pravda že tam bude hrát Mark Pellegrino ? :D v Supernatural je boží tak doufám že tam bude hrát pravidelně jestli je to teda pravda :3 To bych se na to kvůli němu i dívala ;D