8 správných jsem snad ještě neměl, sázka na Medvěda se vyplatila :)
Better Call Saul opět bez ceny, takže celkově s úplnou nulou, to koukám tedy.
Prosím, prosím opravte "i" na "y" v "Emmy se neudělovali", "seriály posbírali", hrozně to tahá za oči. :)
5 správně, měla bych víc, ale u pár tipů jsem volila podle sebe 😁
Jupí, krásná, kulaťoučká nula! :D
Trafila som až 3 správne, čo ma prekvapuje. Skôr by som to tipovala na nulu. 😅 V niektorých pripoadoch ma výsledky ale celkom sklamali.
7 / 12 mírná spokojenost. To jsem celý já. Někde mezi :D
Velmi zajímavá hodnocení. Jde hezky vidět co je oblíbené a populární vs prostě lepší tvorba.
Až na toho Saula. 53 nominací a nic? To je hrozný. Snad ho v budoucnu znovuobjeví další generace a stane se z něj kultovní věc.
Andor to stejné. Za mě asi nejlepší nové SW a místo zasloužené pozornosti jen nezájem.
3/12 - drama, minisérie a reality. Taková klasika. Kde jsou ty časy, kdy jsem toho trefoval víc :D
Tak já 9 úspěšných tipů, to je historický úspěch. A to jsem jednou vybrala špatného herce ze správného seriálu a jeden správný tip jsem na poslední chvíli změnila... Ale ani tak se nestačím divit.
0... Zas jsem vsadil na Saula a ani jedna cena :(
Já mám 6 bodíků, jsem nadšená :D
Dala som 8/12
ale len preto, že som pred pár dňami komplet svoje pôvodné tipy zmenila, aby som nedopadla ako na ostatných Glóbusoch a vlastne aj inokedy. Skrátka, zvykla som tipovať podľa toho, čo, kto sa mne páčili, komu som ja fandila.
Tak som to pred pár dňami zmenila na mnou neobľúbené.
Succesion som ledva zvládla 2 série si súvisle pozrieť, ďalšie len tak letmo...točenie sa psychopatov v kruhu neustále, to sa môžem pozerať aj na škrečka v kolotoči.
Bear prvú sériu som videla z druhej len prvú časť. Bolo to vyčerpávajúce bolestné a toho ja mám v reálnom živote dosť.
Pravdupovediac z toho môjho výsledku tým pádom ani nemám radosť.
Oproti Golden Globes, kde som trafila iba jedno, tak Emmy dopadli oveľa lepšie, 6 správne trafených tipov. Som spokojná :)
Teorie, že televizní akademici nemají moc fantazie a budou to Zlaté Glóby přes kopírák, zafungovala. Díky za odměnu :-)