Na seriál jsem byla hodně zvědavá a zatím jsem mile překvapena. Atmosféra super tak snad se udrží až do konce .o)
dtaire napsal(a):
Lákavé! Vypadá to ale jako český seriál, nešlo by tomu změnit název?
Protože to je český seriál podle skutečnosti :-D
Jenny17 napsal(a):
Na seriál jsem byla hodně zvědavá a zatím jsem mile překvapena. Atmosféra super tak snad se udrží až do konce .o)
Nápodobně, nova se v takových projektech našla a je to dobře. Snad si to opravdu udrží atmosféru, méně dílů je takových sérii lepší a nova si to uvědomuje. Případ Hojer je na začátek zvolen skvěle a myslím, že druhá série zaměřená na Straku bude taky skvělá.
No nevím... Jsem jediný, komu ten trailer těžce připomíná Mindhuntera? 🤔 Občas fakt až záběr po záběru. To potenciální „opisování“ mě od toho dost odrazuje, jakkoli dobré to může být. 🤷🏻♂️
Tempy napsal(a):
No nevím... Jsem jediný, komu ten trailer těžce připomíná Mindhuntera? 🤔 Občas fakt až záběr po záběru. To potenciální „opisování“ mě od toho dost odrazuje, jakkoli dobré to může být. 🤷🏻♂️
Nope. Taky jsem ho v tom viděl. Problém je, že trailer je pořád o několik levelů lepší než pilot.
Fruiko napsal(a):
Nope. Taky jsem ho v tom viděl. Problém je, že trailer je pořád o několik levelů lepší než pilot.
Aha, tak to si ten čas asi fakt ušetřím... 😅 Díky za info. 😉
Tempy napsal(a):
Aha, tak to si ten čas asi fakt ušetřím... 😅 Díky za info. 😉
Tak jako pořád to je nejlepší CZ novinka letoška.