Já mám zatím po třech dílech smíšené pocity. CGI mi občas ně úplně sedí. Jsou tam drobnější historické nepřesnosti (normálně bych mávnul rukou, u tohohle to zamrzí).
Potom intro. Byl jsem z něj prvně unešený a slyšel ho stokrát, ale je v něm dost velkých spoilerových informací z budoucích dílů.
No a určitě nebudu sám, kdo má v postavách totální guláš, když sedí v letadlech s maskou a hádá to podle hlasu nebo očí :D
Je fakt, že v postavách je bordel, ale to bylo i v geniálním Bratrstvu, kde pak tvůrci přiřadili postavě nějakou ikonickou scénu, nebo se na ní zaměřili víc v určitém díle, takže to pak při dalším koukání už byla pohoda :)
Tady se to zas ve třetím díle procedí :)
Ale do prvních dílů je fajn, že ty hlavní charaktery hrajou už vesměs známější herci, plus ten navigátor - zmatkař se dá taky rozeznat (zvrací)
Nové Bratrstvo už dnes nikdo nenatočí, technicky už to skoro ani neni možný, ten odstup od konce války už je velkej, dalo se čekat, že letecké scény budou komplet generované, ale v některých záběrech je fajn, že je to odfiltrované tak, že to působí skoro jako dobový záběr.
A intro je klasicky geniální, letošní jasná jednička, hudbu z něj už mám staženou, stejně jako u obou předchozích seriálů.
Po třech dílech je to cca na úrovni Pacifiku, což je vesměs to, co jsem i očekával. Bratsrvo je geniální ve všech směrech, to už nikdo nenatočí :)