Moc hezký úvodní obrázek 👌🏼
Zaujala mě informace, že AppleTV+ nemá v USA takový "zásah" jako jiné platformy - vzhledem k tomu, že pro Amíky je takový iPhone synonymum mobilu...
Docela překvapila hojná přítomnost těch dětských pořadů, i vzhledem k jejich délce. Na druhou stranu, to se asi víc pouští ve smyčce nebo opakovaně 🤔
Samý provařený pecky, tedy kromě těch dětských seriálů a Heartland, to tu v Ćesku moc nefrčí.
Anyk napsal(a):
Moc hezký úvodní obrázek 👌🏼
Zaujala mě informace, že AppleTV+ nemá v USA takový "zásah" jako jiné platformy - vzhledem k tomu, že pro Amíky je takový iPhone synonymum mobilu...
Docela překvapila hojná přítomnost těch dětských pořadů, i vzhledem k jejich délce. Na druhou stranu, to se asi víc pouští ve smyčce nebo opakovaně 🤔
Tam je spíš problém, že Apple nepouští vůbec žádný čísla předplatitelů, tak nikdo vůbec netuší. A hlavně dlouhou dobu tam bylo 5 a půl seriálu a tři filmy, takže za ty prachy to nestálo za to ani Amíkům. Teď se docela rozjeli, když slibují co týden to jedna novinka. Je skoro jak Netflix.
Fruiko napsal(a):
Tam je spíš problém, že Apple nepouští vůbec žádný čísla předplatitelů, tak nikdo vůbec netuší. A hlavně dlouhou dobu tam bylo 5 a půl seriálu a tři filmy, takže za ty prachy to nestálo za to ani Amíkům. Teď se docela rozjeli, když slibují co týden to jedna novinka. Je skoro jak Netflix.
Tak to potom jo. Ale rozjeli se dost - nedávno jsem zaznamenala reklamu na AppleTV+, kde Timothee Chalamée kouká na ukázky různých filmů a seriálů svých kolegů - že snad všichni na platformě něco mají (ta reklama je možná starší, já ji jen před nedávnem zaznamenala - a nedávno bylo už asi loni v létě 😄) - Jennifer Aniston, Chris Evans, ... V poslední době třeba Killers of the Flower Moon s nejedním zvučným jménem, nominovaný na Oskara (ale já teda doufám, že ho nedostane, je na čase, aby je dali Nolanovi). Musí se jim ale nechat, že na projektech jsou cítit peníze (kolikrát si říkám, že jim ten seriál nikdy nemůže vydělat ani zlomek toho, co do toho vlili), tak jsem zvědavá, jak dlouho to udrží.