Diskuze k článku Týden v obraze: Survivor, Shogun, Iveta a další...
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 2. 2024 / 20:10:53 (před 37 týdny)
off

Guilty pleasure vítězí, budu čučet na českýho Survivora :D

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
25. 2. 2024 / 21:57:52 (před 37 týdny)
off

To já budu koukat na originálního Survivora. Z novinek určitě vyzkouším Shogun a The Regime. A možná něco dalšího, ale už tak mám toho rozkoukanýho dost a času málo! D:

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 2. 2024 / 23:31:42 (před 37 týdny)
off

Jsem hodně zvědavá na Shoguna a Regime.. A asi zkusím i County rescue, třeba mě to chytne :-). Naopak do zad bodajícím nesmyslným realitkám typu obou Survivorů se vyhnu obloukem (a asi nikdy nepochopím, co na tom všichni máte.. Copak není kolem nás hajzlovských podrazáckých zmrdů až dost? To mám ještě koukat na to jak vyhrávají, místo aby jim někdo rozkopal ksichty jak si zaslouží? Ne díky).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 2. 2024 / 17:15:32 (před 37 týdny)
off
andromache napsal(a):

Jsem hodně zvědavá na Shoguna a Regime.. A asi zkusím i County rescue, třeba mě to chytne :-). Naopak do zad bodajícím nesmyslným realitkám typu obou Survivorů se vyhnu obloukem (a asi nikdy nepochopím, co na tom všichni máte.. Copak není kolem nás hajzlovských podrazáckých zmrdů až dost? To mám ještě koukat na to jak vyhrávají, místo aby jim někdo rozkopal ksichty jak si zaslouží? Ne díky).

Mě na tom baví ty výzvy, teda většinou, někdy jsou pěkně na palici. :D