Já osobně musím konstatovat, že i když děj byl někdy mimo, tak propracované postavy a některé exaktní scény z animáku dost pozdvihly můj celkový vjem. Takže osobně dávám klidně 85 %. :D
Dorka Prokešová napsal(a):
Já osobně musím konstatovat, že i když děj byl někdy mimo, tak propracované postavy a některé exaktní scény z animáku dost pozdvihly můj celkový vjem. Takže osobně dávám klidně 85 %. :D
Já teda nemám ještě dokoukáno, ale strašně u toho trpím. Neviděl jsem předlohu, ale tohle mi přijde zatím úplně strašně moc dětský oproti třeba One Piece.
Fruiko napsal(a):
Já teda nemám ještě dokoukáno, ale strašně u toho trpím. Neviděl jsem předlohu, ale tohle mi přijde zatím úplně strašně moc dětský oproti třeba One Piece.
Jo to souhlasím, ale animovanou verzi jsem viděla právě jako dítě, a proto chápu, že Netflix verze je i takto koncipovaná a odráží cílovku 10 - 15 let cca.
Dorka Prokešová napsal(a):
Jo to souhlasím, ale animovanou verzi jsem viděla právě jako dítě, a proto chápu, že Netflix verze je i takto koncipovaná a odráží cílovku 10 - 15 let cca.
Pak je vtipný varování na začátku, že doporučeno pro 13+ skrz mnoho násilí. :D
Fruiko napsal(a):
Pak je vtipný varování na začátku, že doporučeno pro 13+ skrz mnoho násilí. :D
Aha, tak toho jsem si vůbec nevšimla :D Bohužel je až moc silná korekce v dnešní sobě
Za mě zklamání... když už tam dali 13+ čekal jsem prostě víc. Kdybych to srovnal třeba s One Piece tak One Piece mi přišel v tomhle směru mnohem lépe přebraný.