Diskuze k článku [VIDEO] Pokec s Fruikem a Ragelly (8): Březnové seriálové hity
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
29. 2. 2024 / 13:49:11 (před 37 týdny)
off

Čínské Three-Body zrovna sleduju (jsem zhruba v polovině) a mám v tom hrozný rozpor. Na jednu stranu je to dobře natočené, ale na druhou stranu se to té knížky prý drží věrohodně až moc, takže je to šíleně roztahané.
Jinak já se řadím k těm, které se americké verze spíš obavájí :D Ale třeba budu překvapen.

Jinak mně se tenhle vyrojilo víc novinek, co mě více či méně zaujaly, ale asi budu selektovat, protože toho mám rozkoukáno už tak hodně a rozkoukávat další věci se mi už moc nechce :D Nejvíc zvědavý jsem na Režim.

A už jsem viděl pilot Shogunu. Je to sice velmi dobré, ale nevím kde sebrali tu "novou Hru o trůny" :D Vždyť je to úplně jiný :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 2. 2024 / 14:01:40 (před 37 týdny)
on

Já se přikláním k tomu, že by mě fakt zajímaly ty statistiky sledovanosti a vůbec by mi to zpoždění nevadilo. Vždycky mě ty články kde se probírala sledovanost zajímala. Samozřejmě vše záleží, aby to nebylo moc práce.
Zatím si některé aktuální novinky šetřím a uvidím, kdy se k tomu dostanu. Na víkend mám v plánu seriál Šogun. Na Režim jsem zvědavá a vůbec je těch novinek hodně tak uvidíme co z toho všeho vyberu.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
29. 2. 2024 / 20:34:03 (před 37 týdny)
off

Novinky, na které se v daném měsíci těším, často píšu i do TRIPu - tak jak v tomto týdnu ten Režim. A když už mám sepsané tipy i na následující dva týdny, tak můžu prozradit, že ten příští tam mám ty Gentlemeny (mně se film líbil, takže jsem na seriál zvědavý), a ten další pak ty Jablka. Další týdny sepsané ještě nemám, ale ten 3 Body Problem je asi jasnej. Knížky jsem nečetl, ten čínský seriál jsem taky neviděl, téma mě taky vyloženě neláká, ale v ten daný týden asi nic lepšího startovat nebude.

Co se týče těch článků o sledovanosti - já ty dřívější SARS články většinou jen proletěl, protože ta čísla, na co koukaj Amíci, mě vyloženě moc nezajímají, takže to neřeším. :D

A když se teď v redakčním systému dívám na tu statistiku přidaných seriálů, tak ten letošní únor je mazec - aktuálně 582 seriálů a do půlnoci zbývají ještě 3 a půl hodiny. :D Ty moje dva včera přidané jsou kapka v moři, smekám před ostatními. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 2. 2024 / 20:35:15
lenkaknel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 2. 2024 / 21:14:39 (před 37 týdny)
off

Díky za tipy, ale tentokrát mě to míjí, kromě toho českýho a to bude asi konina. Já přiznávám, že novinky většinou nesleduji (jenom tady v NPL a TRIPu), nechám to trochu uplynout a většinou vybírám podle nálady. Teď jsem zrovna v období, že mi není nic dobrý, vždy rozkoukám a odložím. Vysoká sledovanost mě spíš spolehlivě odradí, ale ne zas tak úplně abych to pak se zpožděním nemohla prověřit.

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
29. 2. 2024 / 22:10:30 (před 37 týdny)
on

Tak já jsem myslela, že to číslo zůstane takové hezké polokulaté (575), ale pak ještě kolegové večer přidali, takže to bude zřejmě 582. Já už nemám dneska sílu to zarovnávat. U mě poslední dobou sledovanost seriálů klesá, protože jsem pořád na administraci :D. A posledních 14 dní se nečekaně rozvášnili i BU a šoupou mi tam jeden obsah epizod za druhým. A vzhledem k tomu, že začala zahrádka (já mám spíš plantáž :D), tak se teď moje tempo určitě lehce zpomalí. Jinak já na novinky můžu koukat teprve tehdy, když mají titulky nebo dabing. Možná by stálo za to uvést - má dabing, plánuje se dabing, má titulky apod. - samozřejmě pokud se to ví. Já bych to uvítala.
A už zase na mě začal pekelně chrčet noťas, tak zavírám. Zítra ho nesu do práce kolegovi k opravě a doufám, že to bude jen ten větráček. Tak mi držte palce :D!

hudy
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
29. 2. 2024 / 22:39:21 (před 37 týdny)
off

V předstreamových dobách mě sledování sledovanosti dost bavilo, teď už ji vlastně skoro vůbec nesleduju (kromě netflixovské tipovačky), ale kdyby byly články hezky zporacované, možná bych sledovanost zase sledoval :)

(Audio)knížkový Problém tří těles mě hodně bavil, čínskou verzi jsem kvůli délce vynechal (na 30 dílů na sérii už nejsem zvyklý :D), na netflixovskou verzi jsem zvědavý, i když z traileru mi to přišlo skoro jako jiný příběh ;)

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 3. 2024 / 15:11:46 (před 37 týdny)
off

Děkuji za další super video. Věřím, že časem bude větší sledovanost než si fanoušci zvyknou na váš pravidelný pokec. Já jsem určitě ráda za další nové informace a určitě není špatné si novinky probrat ( víc to navnadí ...)
Film Gentlemani mě až tak neoslovil, obsazení úžasné, ale dějově mě to moc nebavilo tak asi do seriálu nepůjdu.
Láká mě seriál Šogun vypadá zajímavě...
Těším se na další pokec .o)

Jenny
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 3. 2024 / 02:15:54 (před 36 týdny)
off

Me by zajimalo, jestli se ta pridana sledovanost u serialu, ktera byla ukazovana ve videu, bude pripadne rozsirovat. Ve smyslu, zda to ziskaji i nove serialy nebo ty data jsou tam "nalite" jednorazove.
JInak ja si SARS vzdy prolitnul a spis to bylo ze zcedavosti, jak si serialy vedou. Ted mi bohate staci sledovanost Netflixu ve ctvrtek :D
Z novinek jsem zvedavy na ty 3 telesa, ale jinak budu samozrejme zvedat sledovanost Survivora CZ :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 3. 2024 / 10:27:10 (před 36 týdny)
off
Jerremy napsal(a):

Me by zajimalo, jestli se ta pridana sledovanost u serialu, ktera byla ukazovana ve videu, bude pripadne rozsirovat. Ve smyslu, zda to ziskaji i nove serialy nebo ty data jsou tam "nalite" jednorazove.

Dokud budu mít přístup k datům, tak budu přidávat. Velká pětka je celkem v pohodě, problém jsou kabelovky. Ty jsou taky zatím doplněné jen od roku 2021 a ještě jen některé seriály.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
4. 3. 2024 / 21:32:46 (před 36 týdny)
off

Já to mám s novinkami trochu podobně jako lenkaknel, málokdy koukám na úplné novinky. I když si je třeba vyhlídnu, nechávám je uležet. Jen někdy mě zláká NPL nebo třeba obsazení, že se do toho pustím hned. Často naopak rozkoukávám starší seriály. A největší hity chodívají pravidelně mimo mě.

Co se týče videí, v nejmenším vám nechci brát nadšení pro věc, ale mě popravdě míjejí. Viděla jsem jen první. Nejvíc mě asi odrazuje délka, půl hodiny už je prakticky jedna epizoda. Navíc jsem, co se týče vstřebávání informací, spíše vizuální typ a článek mám přečtený za pár minut. Takže pardon.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 3. 2024 / 22:01:43 (před 36 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Já to mám s novinkami trochu podobně jako lenkaknel, málokdy koukám na úplné novinky. I když si je třeba vyhlídnu, nechávám je uležet. Jen někdy mě zláká NPL nebo třeba obsazení, že se do toho pustím hned. Často naopak rozkoukávám starší seriály. A největší hity chodívají pravidelně mimo mě.

Co se týče videí, v nejmenším vám nechci brát nadšení pro věc, ale mě popravdě míjejí. Viděla jsem jen první. Nejvíc mě asi odrazuje délka, půl hodiny už je prakticky jedna epizoda. Navíc jsem, co se týče vstřebávání informací, spíše vizuální typ a článek mám přečtený za pár minut. Takže pardon.

Tak třeba až ze zvukové stopy budeme dělat podcatsy (až dořešíme zvuk). On to je totiž takovej spíš rádiový pokec.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Adush112
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 3. 2024 / 20:38:57 (před 36 týdny)
off

Tak tento měsíc mě toho moc nezaujalo, asi zůstanu u českých - těším se na "Soudruhy" a na Survivora. U toho to zatím to vypadá, že s Mikýřem bude ještě zábava. Tady Nova udělala podle mě fakt dobře, zaujme mladší generaci a myslím, že sledovanost se jim zvýší.