Diskuze k článku 5 nejočekávanějších seriálů března 2024
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 2. 2024 / 17:34:52 (před 37 týdny)
off

Na Girls on the Bus jsem fakt zvědavá (a ano, nebýt tam Melissa, tak do toho nejdu.. Ale začínám si říkat něco o typecastu, když už zase hraje novinářku /-)). Však jsem včera na zeď házela i trailer. A těším se na 9-1-1. Jsem zvědavá, co se seriálem udělá přechod na ABC a jestli se třeba časem dočkáme crossoveru s Rookiem :-). Rozhodně je to něco, co bych vidět chtěla a jakože fakt moc ;). Zbytek z vyjmenovaných jde mimo mě. Chirurgy jsem vzděla už dávno (a fakt by to mělo vzdát i ABC), a zbylé dva seriály mě nelákají vůbec ničím. Docela se ale divím, že se do pětky nedostal Regime, protože ten mi přijde očekávaný celkem dost....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
klf76
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
29. 2. 2024 / 17:47:16 (před 37 týdny)
off

Tak v mem vyberu jsou The Regime (Režim), Manhunt (Po atentátu) a The Gentlemen (Gentlemani). Uvidim jak dopadnou.

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 2. 2024 / 17:48:41
jarah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
29. 2. 2024 / 20:15:29 (před 37 týdny)
off

Čínska verzia Three Body ma zaujala. Úprimne, neverím, že bude prekonaná. Ale jeden nikdy nevie, uvidíme.

jarah
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 2. 2024 / 20:35:47 (před 37 týdny)
off

911 nová séria ma teší a zároveň neviem čo očakávať, keďže došlo k zmene stanice. Hádam to teda nepôjde dole s kvalitou. 🤞
Pozornost upútalo aj seriál Young royals. Postrehla som ho už dávnejšie, no nemalm rada čakanie na nové série a takto si ho budem môcť pozrieť komplet celý. No asi to pri mojej aktuálnej rýchlosti pozerania ešte nejaký čas potrvá. 🤭

Sonya
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 2. 2024 / 20:40:04 (před 37 týdny)
off
jarah napsal(a):

Čínska verzia Three Body ma zaujala. Úprimne, neverím, že bude prekonaná. Ale jeden nikdy nevie, uvidíme.

Já myslím, že to bude dost jiný seriál. Se budu muset odprostit od předlohy. Ale pak by to mohlo být super.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
29. 2. 2024 / 21:29:12 (před 37 týdny)
off

No za mě teda nic moc výběr v březnu.

Aspoň bude prostor dohnat resty, protože můj počet shlédnutých epizod v únoru je o hodně nižší než v lednu. Nějak na to teď nebyl čas.
Takže jsem ráda, za "prázdnější" měsíc ohledně novinek, které mě zaujmou.

Jinak na články SARS neboli o sledovanosti ráda vzpomínám. Kolikrát bylo díky těmto článkům možné předpovědět, zda seriál vydrží či ne.

"It's a beautiful day to save lives.”
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
1. 3. 2024 / 07:52:29 (před 37 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Já myslím, že to bude dost jiný seriál. Se budu muset odprostit od předlohy. Ale pak by to mohlo být super.

Taky myslím. Předloha byla příšerná a jestli to má být seriálově koukatelné, tak to budou muset dost vylepšít, změnit a přidat nějakou tu logiku do děje. Jen z toho zájmu se na to kouknu, ale že bych na to nějak čekal, tak to zrovna ne.

Jinak v březnu zatím mám jen The Regime a Das Signal - oboje bez většího očekávání.

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 3. 2024 / 08:33:18 (před 37 týdny)
off
arthurcz napsal(a):

Taky myslím. Předloha byla příšerná a jestli to má být seriálově koukatelné, tak to budou muset dost vylepšít, změnit a přidat nějakou tu logiku do děje. Jen z toho zájmu se na to kouknu, ale že bych na to nějak čekal, tak to zrovna ne.

Jinak v březnu zatím mám jen The Regime a Das Signal - oboje bez většího očekávání.

Taky jsem předlohu nečetl, ale jestli to mají mít na svědomí tvůrci Game of Thrones tak to sice nijak slavně asi nedopadne, ale my neznalci předlohy to stejně nepoznáme.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Carl0s
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 3. 2024 / 13:43:51 (před 37 týdny)
off

Uff, po únorovém nášupu je tu pro mne trochu zvolnění a dohnání restů. V březnu prozatím vyhlížím jen tyto:

The Gentlemen
The Amazing Race
Extraordinary
3 Body Problem

jarah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
10. 3. 2024 / 09:21:33 (před 35 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Možno bude odbočovať od predlohy a bude iný, ale zato neváha použiť názov, úspech a odkaz na pôvodný seriál. Preto hovorím, že "uvidím".

jarah
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 3. 2024 / 13:21:49 (před 35 týdny)
off
jarah napsal(a):

Možno bude odbočovať od predlohy a bude iný, ale zato neváha použiť názov, úspech a odkaz na pôvodný seriál. Preto hovorím, že "uvidím".

Podle zahraniční kritiky to je bomba a povedlo se zadaptovat nezadaptovatelné. Tak to asi nedopadlo nejhůř.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.