Myslim, ze o vitazovi bolo rozhodnute od zaciatku, ale tesi ma, ze Silo to dokazalo vytiahnut na druhe miesto. One Piece prekvapivo az sieste, Lessons in Chemistry som cakal tiez vyssie...
Jsem byla na výsledky opravdu zvědavá. Vítěz byl asi jasný, a druhé místo mě potěšilo. Jinak fakt spokojenost.
S prvou trojkou celkom súhlasim aj keď si stále myslím, že prvé malo byť Silo. Prekvapil ma len prepad Blue Eye Samurai.
Docela mě zklmalo tak nízké umístění Lessons.. Ten seriál si fakt zaslouží být vejš. Jinak nechápu, co máte všichni na těch houbičkách. Já viděla první díl a málem jsem se unudila k smrti. Jestli je to tím, že jsem hry nehrála, nebo tím, že jsem čekala něco jiného.. Kdoví. Zbytek novinek mě zatím čeká, takže neposuzuju, jestli je jejich umístění oprávněné nebo ne.
Já bych chemii taky ráda viděla výš, ale na druhé straně, s aktuálními 87 hodnoceními je to malý zázrak (i taková Charlotta jich má skoro tři stovky).
Co mě ale mrzí, je až 83. místo Willa Trenta (tři místa před "skvostnou" Eliškou a Damiánem). Ten si zasloužil být mnohem výš.
Nechápu ten hype okolo Last of Us, s prvním místem nesouhlasím :D
Aspoň to Silo je druhé
Rád bych viděl výše Lessons in Chemistry a All the Light we Cannot See
Přál jsem si Silo na prvním místě a nevyšlo. Ale druhé místo je taky super.
The Last of Us? Myslím, že nepatří ani do první pětky ale hlas lidu zavelel :D
A docela překvapil i Percy, tam jsem čekal horší umístění.
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
A docela překvapil i Percy, tam jsem čekal horší umístění.
Přesně. Po těch všech hatech, co to dostávalo, jsem to nečekal ani v TOP 10.
Mňa prekvapilo, že One Piece je až piaty či šiesty, ale inak spokojnosť.
Za mě zklamání, že Lessons in Chemistry není aspoň v první pětce...ach jooo
Mě teda nejvíc překvapil ten OKTOPUS na 16. místě... To jste koukali na jinej seriál než já, nebo co?! 😅 Už si nevybavuju, jestli jsem to vzdal u druhého, nebo třetího dílu, ale asi tak...
Tempy napsal(a):
Mě teda nejvíc překvapil ten OKTOPUS na 16. místě... To jste koukali na jinej seriál než já, nebo co?! 😅 Už si nevybavuju, jestli jsem to vzdal u druhého, nebo třetího dílu, ale asi tak...
Nakonec to bylo použitelný, ale že by to bylo top 2023 se asi taky říct nedá.