No to je teda výběr 🙄 Mám chuť hlasovat pro Boba a Bobka, páč to je aspoň jakás takás vzpomínka na večerníčka. Sice to nikdy nebyla moje hitovka, neměla jsem ráda ten dabing, ale lepší než Gossip Girl...
Jasnej Hank Moody.
Sakra tak tohle bude asi stejnej masakr jako devadesátky 😁
Tak teda SGU, na to se aspoň chystám (za dlooouho).
...ale už se nemůžu dočkat Fullerovek :D
Dnes hlas pro Bob a Bobek. SGU jsem ještě pořádně neviděla, jak se přes ten první nemohu posunout dál. Sice SG celkově je moje srdcovka, ale tentokrát dám hlas večerníčku 😊
Ja dnes hlasujem pre Glee, v tej dobe kultovy serial 😉
Váhala jsem mezi GG a Californication, hlas šel pro drbnu.
Life! Absolutně top. Musím brzy zopakovat.
Glee ma teda úprimne sklamalo a ani som nebola schopná pokračovať v seriály. Hlas dnes ide z mojej strany seriálu Bob a Bobek, na ktorý mám len tie naj spomienky. :)
Glee som videl len prvé série, na Californication sa ešte len chystám, a aj keď je svet StarGate u mňa absolútna srdcovka SGU hlas nedám, dnes hlas jednoznačne Life, škoda že malo len 2 série veľká škoda....
Chvíli jsem uvažoval nad Glee, ale objektivně jasný Californication :)
Hlas pro králíky.. Glee absolutně nesnáším, SG universum nesnáším jako celek, Life byl divnej a Hank Moody a Gossipka se mi vyhnuly velkým obloukem.. Osobně mám víc srdcovek v devadesátkách, tady v nulkách to na moc velký hlasovací problém nevidím :-).
Bez sebemenšího zaváhání Life. Škoda jen, že se asi nedostane ani přes tu nominaci. Kolik jich vlastně postupuje, jen tři?
Z výběru jsem viděla Glee a Gossip Girl a hlas z téhle dvojice dávám Glee. Ač nemám potřebu na to koukat znovu, svého času jsem viděla některé díly vícekrát a jejich covery a skvělý mash-upy poslouchám dodnes.
Videl som len Bob a Bobek a SGU, ostatné je úplne mimo mňa. Hlas teda SGU, aj keď je to z trojice SGC, SGA a SGU najslabšie.
andromache napsal(a):
Life byl divnej
Nevada napsal(a):
Hele, Sarah Shahi s vražedným výrazem ve tváři mě rozpaluje už od PoI, takže tady neuspěješ :D. na věci to nic nemění.. Jestli ono nebude tím, že Damian Lewis není můj oblíbenec a nemusím se na něj koukat. Plus celé to bylo hodně divně napsané...
Jé, to bude asi anketa co půjde z velké části mimo mě :D Z uvedeného jsem nic neviděl
pozeral som všetky série glee a aj originál aj reboot gossip girl hlas dostal glee
Lidi, jsem asi mimon. Nikde jsem zatim nezaregistrovala vyhodnoceni minule ankety... :(
Uz to probehlo?
Pipa22 napsal(a):
Lidi, jsem asi mimon. Nikde jsem zatim nezaregistrovala vyhodnoceni minule ankety... :(
Uz to probehlo?
Minulý týden, jen to mělo jiný obrázek.
Tak toto bude tvrdá anketa.. Už dnes váham medzi Gossip Girl, Californication a SGU 😱
Fruiko napsal(a):
Jasnej Hank Moody.
dtto
andromache napsal(a):
Hele, Sarah Shahi s vražedným výrazem ve tváři mě rozpaluje už od PoI, takže tady neuspěješ :D. na věci to nic nemění.. Jestli ono nebude tím, že Damian Lewis není můj oblíbenec a nemusím se na něj koukat. Plus celé to bylo hodně divně napsané...
Já vím :) Věčně nasupená Dani z Life je takovým předobrazem Sameen. Tak nic, no.
Nevada napsal(a):
Já vím :) Věčně nasupená Dani z Life je takovým předobrazem Sameen. Tak nic, no.
Ano, tam si to natrénovala a u Sameen to mohla využít :D. A já ti nevím. Mě prostě strašně ten Lewis neseděl.. A to jsem ho v Band of Brothers měla celkem v oblibě. Ale tohle byla hrozně divná role.