Za mňa dnes hlas pre The Middle. :) Ako jediné z výberu som komplet videla a musím povedať, že ma aj bavilo až do konca, takže za mňa hlas smeroval jednoznačne týmto smerom.
Videl som komplet Veronicu Mars (okrem tých nových dielov), asi prvých 15 sérií NCIS, ale hlasujem za Odložený prípad (videl komplet).
Já říkala že tahle anketa bude masakr. Tady není o čem jednoznačně Cold Case
Pokud by Doctor Who měl v obrázku Tennanta nebo Ecclestona (tedy Doktory z 2000s), tak je podle mě bude volit víc lidí než Jodie (i když Jodie byla skvělá a za to, jak blbě to měla napsaný a zrežírovaný fakt nemohla).
Toto bude ťažká anketa 😭 Veronica bude mať hlasov dosť, takže dnes Lie To Me..
Ouu, tolik možností a tak málo hlasů! 😱 No, Průměrňákovi mi snad odpustí, ale musím nominovat milovaný Cold Case ❤️
Silná sestava, hlasoval bych pro Verču, ale za ten pitomý konec nemůžu, takže hlas pro moc dobré The Middle :)
Promiň Veru, dneska to pošlu DW. To jsem sice objevila o dost dýl, zato jsem to viděla vícekrát :D
Tyjo... včera to byl dost chladnej hlas jednomu, dneska bych potřeboval čtyři :D Nakonec Cold Case.
Kolombo napsal(a):
Pokud by Doctor Who měl v obrázku Tennanta nebo Ecclestona (tedy Doktory z 2000s), tak je podle mě bude volit víc lidí než Jodie (i když Jodie byla skvělá a za to, jak blbě to měla napsaný a zrežírovaný fakt nemohla).
Ámen..I když mě osobně její díly připoměly Smithovu éru, kterou mám z těch nových nejradši, takže ten hate fakt nechápu...
Jednoznacne dnes vyhrava nostalgia a teda Cold Case 😉
Z Veronicy jsem viděla pár dílů a na rozdíl od místního osazenstva mě nijak neuchvátila (Logan je mi od pohledu hrozně protivný, takže možná tím), DW s čistým svědomím hlas dát nemůžu, Lie to me a Průměrňákovi šli mimo mě a u NCIS by měli být postavy ze začátku které nemůžu ani cítit.. Takže mi z toho vychází hlas pro Cold Case. Viděla jsem nejvíc epizod a ty retro návraty jim žeru i s navijákem. O dobové hudbě ani nemluvě... Z dnešních nominovaných jasný vítěz (jo a taky jsem tam vzala na milost Kathryn Morris, kterou jsem do té doby znala jen jako jistou náboženskou fanatičku, která se mi snažila hodit vidle do mého OTP :D).
Jak tady čtu, že Verču nikdo nepodpoří, tak musím, jinak nepostoupí.
Hlas pre NCIS. Okrem toho som videl pár dielov Cold Case ale NCIS ma bavilo viac.
Fruiko napsal(a):
Jak tady čtu, že Verču nikdo nepodpoří, tak musím, jinak nepostoupí.
Ode mě má jasný hlas, i když lie to me bylo taky boží.
Tak tentokrát jednoznačně Doctor Who, byť pozdějšími sériemi si to u mě trochu pokazil.