Ľudia! Kto ste nevideli TRUE BLOOD, okamžite pozrieť aspoň 1 sériu. Ručím Vám za to, že na tento seriál do konca života nezabudnete!
Áno, je to upírina!
Áno, je to romantika!
Áno, je tu veľa sexu!
Áno, budú aj víly!
Jednoducho ÁNO!
No, co jsem říkal (psal)... dneska kromě MF, tu rozhodně ne, bych potřeboval aspoň čtyři hlasy. Počkám si, který bude potřebovat pomoct nejvíc. Navíc si nedělám si iluze, že Rodinka nepostoupí, to zas ne :(
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
No, co jsem říkal (psal)... dneska kromě MF, tu rozhodně ne, bych potřeboval aspoň čtyři hlasy.
Přesně. Čtyři kola pleček a teď tohle. :D
Andrea Lee napsal(a):
Ľudia! Kto ste nevideli TRUE BLOOD, okamžite pozrieť aspoň 1 sériu. Ručím Vám za to, že na tento seriál do konca života nezabudnete!
Áno, je to upírina!
Áno, je to romantika!
Áno, je tu veľa sexu!
Áno, budú aj víly!
Jednoducho ÁNO!
Jednoducho NIE!
Nikdy
No, co jsem říkal (psal)... dneska kromě MF, tu rozhodně ne, bych potřeboval aspoň čtyři hlasy. Počkám si, který bude potřebovat pomoct nejvíc. Navíc si nedělám si iluze, že Rodinka nepostoupí, to zas ne :(
No přesně já furt říkám, že tohle bude masakr, ale dneska 😱 no nakonec je vítěz Warehouse 13
Ach jaj, Rodinka nebo Skladiště? Asi chvíli počkám, kdo bude potřebovat ten můj umouněný hlas víc...
_karel_ napsal(a):
Přesně. Čtyři kola pleček a teď tohle. :D
Ale jak se to v téhle anketě krásně střídá :D Kolo výborných, kolo 'pleček', kolo výborných... To ten randomizer moc nezapracoval.
Chuck je srdcovka 💜
Já dneska True Blood. Z výběru jsem pak viděla ještě Tudorovce, takže výběr u mě jen z těch dvou.
Hlas dnes šiel pre Modern Family. :)
U mě boj mezi Modern Family a 24, Rodinka má vyrovnanější série, tak hlas pro ni :)
Chuck nebo Warehouse 13. Chuck je asi jasný postup, tak hlas pro Skladiště :-)
Tak dnes jednoduchá voľba. 24
Z dosavadních čtyř kol zůstaly tři mnou preferované seriály v poli poražených (a to jsem ještě pro ten jediný postupující hlasovala spíš z nouze), dneska to konečně vypadá na postup. Zatím. Chuck.
Ale jak se to v téhle anketě krásně střídá :D Kolo výborných, kolo 'pleček', kolo výborných... To ten randomizer moc nezapracoval.
Sem si taky už několikrát říkal, kdo (nebo co) to řadí do těch skupin. Já chápu, že oblíbenost je subjektivní, ale někdy mi to přijde, jako by se pecky schválně dávaly dohromady. :D
Tady celkem jednoduché.. Viděla jsem jenom 24, takže hlas tam.
Tak dnes náročné, warehouse 13, true blood a modern family v jedné anketě. Nakonec má hlas modern family
Hlas pro Tudorovce, jako jediné jsem dokoukala.