Dnes hlas pre Myšlienky vraha.
-"Proč jí všechno neřekneme?"
-"Vida, blbej nápad si našel kámošku..."
Jednoznačně Ned a Charlotta!
Tak dnes znova NCIS, tentoraz Los Angeles. Osobne ho mám z tej trojice najradšej.
Scrubs imho postoupí i bez mého hlasu, tak podpořím Pushing Daisies.
Kolombo napsal(a):
Scrubs imho postoupí i bez mého hlasu, tak podpořím Pushing Daisies.
Tak je to správně! Fruikova top 10 do druhého kola!
Za mňa Pushing Daisies.
Neal a hlavně Peter, ten mě (narozdíl od Neala) bavil celých šest sérií.
To si mám jako dneska hodit korunou? 😱 No nic tak holt dneska Criminal minds
S respektem k Pushing Daisies, volím moje milované Scrubs.
Žádná devátá řada neexistuje, na Disney už jsou s pár pozměněnými songy (doufám, že ten, co vyškrtl Dreaming of You se bude smažit v pekle!), ale přemýšlel jsem nad tím několikrát a kdybych se měl zbytek života dívat jen na jedinou věc, budou to právě oni.
dnes mám čtyři favority, ale hlas jde bez váhání Merlinovi
Ty jo, tak dnes pro mě asi nejtěžší kolo. Jakmile jsem zahlédla NCIS LA, chtěla jsem to hodit jim, pak jsem sjela níž a našla Merlina a nakonec tam jsou ještě Criminal minds, kterým jsem to nakonec hodila, i když ten Merlin mě mrzel hodně. :/ (A na White Collar jsem mimo jiné koukala taky. :D)
Dneska Myšlenky, na které se dá koukat i při těch reprízách na Goldu :-).
NCIS nemám ráda (hlavně LL Cool J mi leze krkem, ale to je možná tím, že v Hawaii nemá co dělat), Pushing Daisies mě nějak nechytlo (nesedí mi ten barvičkový styl jak dětská říkanka), White Collar jsem viděla akorát pilot kvůli SLDH a nezaujal no a moje problémy s Merlinem jsou myslím všeobecně známé :D.
Ak by tu nebol White Collar, tak by hlas šiel Merlinovi, ale takto jednoznačne Neal Caffrey :)
Jedině White Collar!
Dnes Merlin aj keď tesne Myšlienky zločincov mám tiež veľmi rád videl som asi 11 sérií
Hlas pro Merlina, opět jednoduchá volba. :-)
Nee, dát mi dohromady Pushing Daisies a Scrubs? Jste sadisti! Ale tak Zach Braff mi nedávno dal like na můj koment u jeho příspěvku na fb, tak to má v kapse...
tak tohle je anketa, kde bych nejradši dala hlas všem.... bylo to hodně těžké vybrat jeden seriál...
Hlas pro příliš brzy pohřbeného koláčníka. Ale White Collar mám do budoucna také v plánu.