GG samozřejmě :) Ale líbilo se mi svého času i Heroes a 90210 novou generaci jsem taky jednou viděla a docela mě to dráma tehdy bavilo. :D Ale Gilmorky jsou srdcovka, na který čučím furt, takže tak
Dávam hlas Heroes, pretože zvyšok bude určite hlasovať za Gilmorky.:)
Táto anketa ide fakt mimo mňa. Dnes znova bez hlasu.
Dnes jednoznačne Heroes, 1. séria nezabudnuteľná, pozeral som aj 90210...
To je zas výběr.. GG nesnáším víc a víc, Parks mě minulo protože nenávidím mocumentary, Heroes byli zábavní možná sezonu a víc si stejně nepamatuju, co si myslím o jakémkoli anime snad všichni vědí a nová generace 90210 mě minula (dodneška se tak trochu stydím za to, že jsem vůbec sledovala původní BH)... Z toho mi vychází hlas pro Without a Trace, byť je to jedna z těch slabších detektivek s ne až tak zajímavými případy.
Myslela jsem že Parks to má jisté a pak koukám že tu je i Naruto :D hlas jde tu, ačkoliv se nezdá, že to chudák dopracuje někam dál :D
Pro mě dnes slabší kolo, takže z nostalgie podpořím Beze stopy, které jsem kdysi jistou dobu sledovávala v televizi a hlavně zpočátku mě i dost bavilo.
Hlas pro Hrdiny, opět žádný problém. :-)
Ta neznámost Parks and rec tady v našich končinách mě nikdy nepřestane udivovat.
CrazyGeek napsal(a):
Ta neznámost Parks and rec tady v našich končinách mě nikdy nepřestane udivovat.
Já viděla první díl a myslela jsem, že si hodím mašli. Úplně to šlo mimo mě.