Uf, nějak je to posledních pár kol slabší. Viděla jsem jen FlashForward a moc se mi to nelíbilo. Takže dnes nejspíš opět bez hlasu.
Dneska flashforward... Ten jediný jsem sledovala a kupodivu mě i bavil. Ale opět mě štve ten useklý nedořešený konec :(.
Jediné, co jsem viděl, je The IT Crowd, ale kromě Misfitů a 'Hanči' se chystám více méně na zbytek, takže opět podle potřeby podpory.
Takže nakonec The 10th Kingdom.
Neviděla jsem ani ťuk :D
Tak z tohohle jsem neviděla akorát Misfits a 'Hanču' (a ani na jedno se nechystám) a všechno jsou to svým způsobem zajímavé počiny (a to myslím v dobrém, a každý úplně jinak). Jak jen si mám vybrat? :D
Pre mňa je to dnes veľmi ťažká voľba. Prvé tri série Misfits absolútne milujem a videla som ich viackrát, než som ochotná verejne priznať :D Flashforward bol jeden z tých seriálov, kde ma veľmi štvalo, že nepokračoval. Ale nejde mi inak, ako dať hlas IT Crowd. To je pre mňa kráľ sitcomov :)
IT Crowd super, ale kdyz ony ty prvni serie Misfits jsou takova lahudka!
FlashForward. Nechce ho někdo oživit? Dneska je to v modě, nezlobila bych se :D
Byla to nelehká volba mezi Misfits a IT Crowd, ale nakonec jsem hlasovala pro druhý z nich. :-)
It Crowd. Nikdy nezapomenu na Jen a její "Let me in!"(U toho jsem málem umřel smíchy, když jsem to viděl poprvé), "ohnivý e-mail" nebo "I am disabled".:D
Director of SHIELD napsal(a):
It Crowd. Nikdy nezapomenu na Jen a její "Let me in!"(U toho jsem málem umřel smíchy, když jsem to viděl poprvé), "ohnivý e-mail" nebo "I am disabled".:D
Jen is dead. 😁
opäť ťažké rozhodnutie misfits flash forward a life on mars ale hlas má flash forward
Mad.Awe napsal(a):
Byla to nelehká volba mezi Misfits a IT Crowd, ale nakonec jsem hlasovala pro druhý z nich. :-)
U mě úplně stejně :D