Ach jo, BSG vs DLM 😭
Vedouci LOST asi chápu. Což se nedá říct o seriálu samotném... né že bych si to ještě pamatovala.
Dneska bych potřeboval asi pět hlasů :D DLM nebo Lost, nebo, nebo, nebo... Podle potřeby podpory.
...Tak nakonec banda smrtek.
Ach dneska moc těžké, ale prostě hlas jde Dead Like Me mám strach, že se nedostanou 😭
Hele a všimli jste si plakátů: BSG a LOST variace na Poslední večeři :D A jak koukám na plakát Men in Trees, tak chudák Cynthia Stevenson jde sama proti sobě (máma V DLM a šerifka v MiT).
Muži na stromech mě kdysi dost bavili (hlavně první série). Škoda, že jsou bez šance.
Jednoduché. BSG. Serial patrí medzi moje Top 10.
Dneska bez debat BSG.. Jako kdyby nebyla Galactica, tak to asi půjde Dead Like me, ale prostě BSG byla v mých očích o něco lepší (a ano, to i navzdory tomu že přesně hraje na moje strachy z robotů a umělé inteligence).
BSG velmi easy :D
Zasloužený hlas pro Sue. Ty tři řady utekly jak voda, ale dodnes ji mám v paměti.
petrSF napsal(a):
BSG to předpokládm má jisté, tak podpořím Dead Like Me :)
Mám to stejně 🙂
V první chvíli jsem chtěla Death Note, protože Ryuk, no. Ale Dead Like Me je best. Takže dnes tak.
Tentokrát bych to viděla na hned několik lucky loserů. Někteří postupující nemají ani padesát hlasů, zatímco někteří poražení mají i přes osmdesát...
Hlas pro Dead Like Me, jednoduchá volba. :-)