Diskuze k článku Týden v obraze: Chirurgové, Apples Never Fall, The Girls on the Bus a další...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 3. 2024 / 17:52:54 (před 35 týdny)
off

Konečně začíná 9-1-1.. Jen doufám, že ta ruka na plakátu nepatří Atheně..

Určitě zkusím Population: 11.. Už jenom proto, že fakt musím vidět, jak se Katrina Milosevic po letech "za mřížema" popasuje s rolí policajtky :D. Akorát se trochu bojím, že jí to až tak neuvěřím :-)

Na Girls on the Bus čekám defacto od oznámení. Trailer osciloval mezi naprostou šíleností (v dobrém) a totální katastrofou (ve špatném) tak jsem zvědavá, jestli to nějak vybalancují nebo se to přikloní na tu špatnou misku vah...

A jinak tam vidím pár zajímavých dokumentů, tak uvidíme...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 3. 2024 / 18:12:22 (před 35 týdny)
off

Tak jsem si tak pročetla popisky k novinkám a Dakgangjeong je dobrý wtf :D To vypadá na potenciál a la tak blbý, až je to dobrý :D

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
10. 3. 2024 / 22:19:03 (před 35 týdny)
off

Fruiko, já vím, že tohle úplně není ten typ komentářů, co Tě potěší, ale u The Dry je špatný obrázek - Eric Bana se seriálem (bohudík) nemá nic společného, objevil se ve stejnojmenném australském filmu z roku 2020 😉

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 3. 2024 / 23:18:02 (před 35 týdny)
off
Anyk napsal(a):

Fruiko, já vím, že tohle úplně není ten typ komentářů, co Tě potěší, ale u The Dry je špatný obrázek - Eric Bana se seriálem (bohudík) nemá nic společného, objevil se ve stejnojmenném australském filmu z roku 2020 😉

NJN, ty britský a korejský, to je vždycky terno. Jedni nemají žádný obrázky a druhý nevíš, co to najde. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
11. 3. 2024 / 00:02:00 (před 35 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

NJN, ty britský a korejský, to je vždycky terno. Jedni nemají žádný obrázky a druhý nevíš, co to najde. :D

To je pravda. Mě překvapilo, že britský seriály ani kolem premiéry často nemají plakáty, a to i když tam hraje někdo dost známý... 🤷🏼‍♀️