Diskuze k článku Pokec s Fruikem a Ragelly: Tahle dubnová novinka vám rozpustí mozek!
lenkaknel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 3. 2024 / 17:41:08 (před 33 týdny)
off

Toho Ripleyho zkusím, jinak mě nic neláká. Díky za videopokec.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
28. 3. 2024 / 18:23:41 (před 33 týdny)
off

Z novinek mě nic úplně neuchvátilo, nejvíc mě zajímá asi Ripley. Co se týče Problému tří těles, jsem skupina četl a moc líbilo a seriál docela dobrý ;) Když jsem ale viděl sledovanost, myslel jsem, že je to apríl, čekal jsem velký hit. Snad se dalších sérií dočkáme, ty by na základě knížek měly být ještě lepší.

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
28. 3. 2024 / 19:34:43 (před 33 týdny)
on

Tak nevím, ale během aprílových dní asi budu koukat na starší věci. Ten Problém tří těles mi vrtá hlavou, protože Fruiko o něm pořád mluví, ale když já zrovna sci-fi (až na výjimky) moc nemusím. Dokonce ani lupiče :D. Já nejradši klasické kriminálky...

hudy
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
28. 3. 2024 / 19:45:56 (před 33 týdny)
off

Fruiko, já si díky tobě přidal ten Hustle do Chci vidět, takže minimálně jeden fan snad přibyde.
Pak jsem si tam přidal i Ripleyho, možná the Veil, ale to mě vyloženě neláká. Na Fallout nicméně určitě mrknu.
Nízká sledovanost u Three Body mě dost překvapila.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 4x | Naposledy: 28. 3. 2024 / 19:48:30
LadyD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 3. 2024 / 00:30:06 (před 33 týdny)
off

můj watchlist je narvanej, ale každej měsíc se tady najde aspoň jeden další seriál, kterej tam přidám :D ... z dubnových novinek jsem docela zvědavá na Kroniku Spiderwicků... kdysi dávno jsem viděla film, hrál tam Freddie Highmore tuším, tak jsem na to docela zvědavá. Uvidím co z toho bude, trochu se bojím, že to bude hrozný, ale kdo ví :D
Problém tří těles mě po dvou prvních epizodách moc nezaujal, ale možná ještě vydržím a budu koukat dál.
Co se týká té aprílové novinky na primě.. už podle ukázek to nebude komedie, ale pořádnej horror :D ty mám sice ráda, ale tento si fakt nechám určitě ujít :D

*Yes, I know there is a special place in hell for me. It's called a THRONE!*
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 3. 2024 / 16:33:38
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
29. 3. 2024 / 00:39:19 (před 33 týdny)
off

Moc děkuji za video a tipy na duben.
Bohužel mě nic zásadně neoslovilo, možná se něco objeví během týdenních tipů.

Za mě jsou duben a květen na novinky slabé měsíce. Aspoň má člověk čas na resty z watchlistu.

Ohledně primácké novinky budu doufat, že se opravdu jedná o "Apríl" a dál už to vysílat nebudou. Já nevím, že se ta Prima nepoučí po propadácích typu Eliška a Damián a Zalez do spacáku .

"It's a beautiful day to save lives.”
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 3. 2024 / 01:02:07 (před 33 týdny)
off

Děkuji za další informace,opět fajn video a rady ohledně novinek 😍
Určitě vyzkouším v aprílovém měsíci serial Ripley, i když je černobílý, a ještě přidám Fallout...
Zatím Problém tři těles mám na seznamu. Jinak mám ráda přesně seriály, co popisuje Lukáš 👍
Mrzí mně, že jsem neviděla poslední video, ale sloužím hodně noční tak to nedám vždy.. děkuji 🤗

Jenny
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 3. 2024 / 07:04:00 (před 33 týdny)
off

Az zacne april, tak se tesim hlavne na ten Fallout. Hry jsem hral, takze se na to tesim.
Mrzi me nizka sledovanost 3 teles, ale doufam, ze se jeste dotahne a bude S2 a S3 (a to jsem knizku necetl. :P Ale uvazuji, ze si ji prectu, diky tomuto serialu.

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 3. 2024 / 11:41:09 (před 33 týdny)
on

Zase super video a díky za to. Já novinky na duben fakt nevím čeho se chytit. Jako určitě dám šanci Fallout a jinak nevím. Co se týče 3 Body Problem tam jsem furt na vážkách jestli do toho jít nebo ne. V průběhu měsíce se ještě něco objevi co zaujme. Rozhodně vím co nezaujme a to je další propadák a hlavní apríl měsíce a to je Lež na pláži, další propadák Primy v řadě. Úchvatných 19% na ČSFD. Zařazeno jako stejná kravina k propadákům Eliška a Damián a Spacák se slizounem v hlavní roli.

Pro Fruiko točili tu šílenost přímo v Chorvatsku.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
29. 3. 2024 / 11:49:46 (před 33 týdny)
off
LadyD napsal(a):

... z dubnových novinek jsem docela zvědavá na Kroniku Spiderwicků...

Jé, to mám ve watchlistu taky. A to jsem si myslel, že budu mít v dubnu klid :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
29. 3. 2024 / 12:52:54 (před 33 týdny)
off

Tý brďo, Jůlino, tak ten Ripley maže do watchlistu pronto! Jsem poměrně nedávno po letech viděla ten film s Damonem, jakože jsem to tentokrát i vnímala :D A dobrý, tak to se těšim, co s tim vyvedou v seriálu.
Under the Bridge už ve WL mám skrz Timeline, to mě taky zaujalo.
A pak mě zaujal detektiv Sugar, takže taky díky za tip.
Bohužel všechno jsou to pro mě ale pořád jen vzdušné zámky, pač to je pořád krmení watchlistu, ale jaksi pokulhává to sledování...

Na co se ale určitě podívám, to je Problém tří těles - a myslím si, že bych možná mohla založit vlastní kategorii diváků :D Aktuálně jsem skupina: četla 1.díl - a vůbec nebavilo (jsem si na 98% jistá, že další díly v knižní formě ani zkoušet nebudu); uslyšela haló kolem plánovaného seriálu, tak investovala do audioknihy, že se to třeba zlomí - a opět ji to vůbec nebaví, i když je to v téhle formě o stupínek lepší; pořád ale chce vidět seriál, protože to natočili amíci a mělo by to tedy být stravitelnější - a i lidí knihy neznalí to celkem chválí :D

Ten možný aprílový žertík na primě- jako hodně mě pobavilo, jak jste postupně došli k tomu, že to fakt všechno nasekali v tom Chorvatsku ;D A koukala jsem, že tam hraje ten kluk z Osady, ten je mi takovým zvláštním způsobem sympatickej, že kdybych měla bednu, tak se na to snad i podívám :D Ale hele, říkejte si co chcete, nominujte koho chcete, já mám letošní český propadák už jasnej, a sice třetí řadu Survivor Česko & Slovensko ;D

LadyD
29. 3. 2024 / 16:36:51 (před 33 týdny)
off
zdenicka napsal(a):

Za mě jsou duben a květen na novinky slabé měsíce. Aspoň má člověk čas na resty z watchlistu.

.

musím souhlasit, aspoň bude příležitost dokoukat starý věci, mě vyjdou nové řady mých oblíbenců, takže opět bude na co koukat :D

LadyD
29. 3. 2024 / 16:38:47 (před 33 týdny)
off
darbak napsal(a):

Jé, to mám ve watchlistu taky. A to jsem si myslel, že budu mít v dubnu klid :D

já nemám nikdy klid :D buď objevím něco novýho nebo my vyjdou nové řady mých oblíbenců a dokoukávám resty :D takže pořád je wachlist narvanej :D

zdenicka
29. 3. 2024 / 22:12:35 (před 33 týdny)
off
IrmaVep napsal(a):

Ale hele, říkejte si co chcete, nominujte koho chcete, já mám letošní český propadák už jasnej, a sice třetí řadu Survivor Česko & Slovensko ;D

Naprostý souhlas! To co se tam teď děje je strašné.
Pochybuji, že budou dělat další řadu (chudák Michael :D).
A přitom to mohlo mít dobrý potenciál.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 3. 2024 / 00:56:41 (před 33 týdny)
off
zdenicka napsal(a):

Naprostý souhlas! To co se tam teď děje je strašné.
Pochybuji, že budou dělat další řadu (chudák Michael :D).
A přitom to mohlo mít dobrý potenciál.

Jsem neviděl ty předchozí a děsně trpím. Ty předchozí byly taky takhle děsný? Koukám jen díky Mikýřovi. Ale přijde mi to jako nekonečnej parkour následovaný basketem. A ještě ho vždy hrají na x vítězných, aby to bylo ještě větší peklo. By se dalo sestříhat na třetinu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zdenicka
30. 3. 2024 / 08:15:51 (před 33 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Jsem neviděl ty předchozí a děsně trpím. Ty předchozí byly taky takhle děsný? Koukám jen díky Mikýřovi. Ale přijde mi to jako nekonečnej parkour následovaný basketem. A ještě ho vždy hrají na x vítězných, aby to bylo ještě větší peklo. By se dalo sestříhat na třetinu.

No samozřejmě, že to nemělo kvalitu amerického či australského survivoru. Viz loňské "gender" pravidlo. To bylo taky hodně pro lidi těžké ke zkousnutí. Hlavně tam byli hráči, co chtěli hrát a ne, že se předháněli, kdo odejde dřív. Sakra musí moc dobře vědět do čeho jdou a ne že si po 14 dnech řeknou: "Dobrý, tak už chci domů".

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
30. 3. 2024 / 22:07:50 (před 32 týdny)
off

Díky za další videopokec, Problém tří těles mě čím dál víc láká, narazil jsem na něj již dlouho před premiérou.

A k tomuto Doctorovi. Dabing pro první tři speciály za mě v pohodě. Je dobrý, že zachovali hlasy z "pradávna," kdy se to vysílalo na AXN. Jako první to sleduji v originále a poté po druhé s dabingem s rodinou. Ale ten hlas Ruby v traileru mu řval uši, tak snad to byl jen apríl.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 3. 2024 / 09:46:01 (před 32 týdny)
off

Ta novinka od Primy mě vyloženě děsí. Myslíte, že měli aspoň jednoho IT jako konzultanta, aby to nebyla jenom sbírka klišé, které neplatí už od devadesátek? Hnus velebnosti. Že to vysílají na Apríla, státní svátek, tak čekám, že se nedostanou ani přes 350k diváků a bude to propadák i vůči Elišce a Damiánovi. Jdu hledat facepalm emoji...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
cindy
Uživatel od první verze | Cool level: 38 | Angel
2. 4. 2024 / 10:59:38 (před 32 týdny)
off

Vďaka za ďalšie video, vždy mi spestrí začiatok pracovného týždňa, i keď tentoraz posunuté kvôli veľkej noci, vďaka čomu mám hneď od začiatku apríla sklz v sledovaní svojich seriálov.
Na 3 Body Problem ste ma dosť nalákali, len neviem kedy sa k tomuto kúsku dostanem.
Ostatné novinky idú asi mimo mňa, i keď Ripley vyzerá celkom sľubne.

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
2. 4. 2024 / 13:51:17 (před 32 týdny)
off

Tak já mám osobně Hustle ve své Top10 :) Koukal jsem na to rád. Škoda, že to neni někde na streamech (i když možná bych v osobních archivech ještě nějaký kopie pro osobní použití našel).

Jinak apríl mi teda vlivem sloučení s Velikonocema úplně utekl...

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
3. 4. 2024 / 19:53:21 (před 32 týdny)
on

Sice se zpožděním, ale konečně jsem viděl i tohle video. :) Každopádně co se týče dunových novinek, tak tento týden, jak jsem psal v TRIPu, který vyšel na apríla, se těším na Sugar. Příští týden tam mám napsaný ten Fallout, i když jsem hry taky nehrál. Další týden tam nejspíš dám Under the Bridge, protože mě to taky zaujalo, když jsem si před pár týdny projížděl ty dubnové novinky. Ale závěr měsíce je dost slabej, tam zatím nevím.

Potěšilo mě to pozadí Haven, které tam Evča zrovna měla. :D

Problém tří těles jsem ještě nedokoukal, mám za sebou jen 2 díly, ale teď prostě nebyl čas a jsem rád, že stíhám aktuální epizody právě běžících seriálů. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...