Jsem ráda, že prodloužili The Following, rozhodně to (zatím) stojí za to. Snad si to udrží kvalitu i pozornost diváků :)
Divím se, že když má The Following takový úspěch, neobjednal Fox standardní počet epizod. A New Girl se jen divím...
neviem, ci som az tak poteseny. Following ma zaujal a celkom sa mi to paci ale tahat to na dve serie?
Swarkley napsal(a):
Divím se, že když má The Following takový úspěch, neobjednal Fox standardní počet epizod. A New Girl se jen divím...
Kevin Bacon nechce tocit vic jak 15 epizod/serie, protoze chce zaroven stihat natacet filmy.
A New Girl ma dobrou sledovanost, co aspon ja vim... Neni se cemu divit, ne?
Dylan_Bennett napsal(a):
Takže Touch se zrušil, nebo se ještě neví?
Zatím se neví, ale na 99% počítej se zrušením... :-)
Swarkley napsal(a):
To je kvůli Kevinu Baconovi, který do Following šel s tím, že se bude točit 15 epizod, aby se mohl věnovat i filmům...
Super, ďalšie body do tipovačky :D Na Following sa ešte len chystám, ale ak je to také dobré, tak sa teším. A Mindy Project obnovili, akože vážne? Nepozrela som síce ani pilot, ale celkom ma to prekvapilo. O Glee sa ešte nič nevie ? :/
Jupí jup jup :) samé radosti v této bleskovce - The Following, New Girl a osvěžení děravé paměti ohledně Bones
The Following este nepozerám ale chystám sa nan, stahujem pomaly, mám zať vsetky odvysielane casti, este sice neviem kedy sa do toho pustim ale celkom ma tesi ze to predlzili a ani mi nevadi ze to ma len 15 casti. serialov mam vela takze je to fajn ze nie vsetky maju 22 (alebo 24) casti :)
LuciKr napsal(a):
Kevin Bacon nechce tocit vic jak 15 epizod/serie, protoze chce zaroven stihat natacet filmy.
A New Girl ma dobrou sledovanost, co aspon ja vim... Neni se cemu divit, ne?
K The Following - aha, tak to potom ano. K New Girl - já vím, že má dobrou sledovanost, přesně tomu se divím.
Za The Following a New girl jsem ráda. Jsou to moje oblíbené seriály.
Z The Following sa tesim, je to kvalitny serial. Ale slova vrchneho FOX-aka su trosku prehnane. Zas taka pecka to nie je, hlavne posledna epizoda ukazala, ze klasickym a otravnym klise je takze sa vyhnut :)
Á výborné :-)
Super, hnedka dva body do tipovačky :) Jinak za Following jsem taky ráda, zatím mě to baví :)
Teď ještě to Gleečko (guilty pleasure :D )
Tipovačku mi to pěkně zkazí, ale i tak mám velkou radost z Mindy. Jeej :D
Za Following jsem moc ráda. Skoro se mi ani nechce věřit, že fakt FOX obnovilo něco, na co koukám.
Harry napsal(a):
Z The Following sa tesim, je to kvalitny serial. Ale slova vrchneho FOX-aka su trosku prehnane. Zas taka pecka to nie je, hlavne posledna epizoda ukazala, ze klasickym a otravnym klise je takze sa vyhnut :)
souhlasím, do třetí epizody to podle mě bylo to, co z toho chtěli mít, od čtvrté je to už klasická kriminálka.
Mám taky velkou radost z The Following, snad se to poštěstí i Touch, ale vím, že šance jsou asi malé, takže radši počítám s tím, že nebude :(
Tak za obnovení The Following jsem rád.Docela dost mě to chytlo už od prvního dílu a to že má seriál jen 15 epizod mi nevadí.Myslím že k některým seriálům se menší počet epizod hodí víc než aby to zbytečně natahovali!
Jinak ještě věřím že mě na Foxu nezklamou a obnoví Glee! :-)
Za New girl mám radost, i když se to dalo čekat...