Tak musim uznat, že RNG teď fungovalo hodně proti systému :D Některý ty šestice jsou velká bída a teď je tady 6 seriálů, z nichž minimálně ty poslední 4 by měly být ve finále. Tak jsem zvědav.
Kubasix napsal(a):
Tak musim uznat, že RNG teď fungovalo hodně proti systému :D Některý ty šestice jsou velká bída a teď je tady 6 seriálů, z nichž minimálně ty poslední 4 by měly být ve finále. Tak jsem zvědav.
přesně, tohle je celkem nešťastná náhoda
Big Bang se mi sice líbil, ale nikdy jsem se nevezl na té vlně nadšení
Prison Break měl skvělé první dvě série, pak už to bylo zbytečně natahované
Hlas jde Breaking Bad, který jsem sice viděl poměrně se zpožděním, ale za mě jde o nejlepší počin
Zbytek jsem viděl semtam něco v TV
Zatiaľ pre mňa najťažšie kolo, Monka som videl komplet mnoho krát rovnako ako TBBT, a Prison Break (tiež videl komplet) so svojou 1. sériou v tej dobe absolútne nevídaný počin, ale Teóriu mám v Top 10 takže hlas jasný.
Jsem si rikala, ze Breaking Bad to ma jasny, tak to dam Eurece (diky ni znam muj milovany Warehouse 13), a jsem v soku z vysledku 😮
Ten konec je sice dormvený jak sviň ale nic lepšího tu dneska pro mě není. Takže hlas HIMYMu...
Silný výběr, ale nejlepší je Breaking Bad, takže hlas pro něj.
Asi som veľmi zaujatá, keďže Breaking Bad mám vo svojej Top 10 na prvom mieste a voči Monkovi mám averziu, ale to ozaj je Monk pred BB? :D
To je fakt Breaking Bad ako druhý najslabší? 😱😱😱 Ešte aj Eureka ho ďaleko predbehla? 😱
Tohle je totálně nefér skupina, zatím to vypadá že HIMYM a Breaking Bad nepůjdou dál a skončí kolem 57. místa!