Diskuze k článku Netflix TOP 10 za 14. týden – Problém tří těles zajímá jen Evropany
mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 4. 2024 / 20:54:28 (před 31 týdny)
off

Nechci prudit, ale fanfára se píše se s n, a ne s m. Už mě to zarazilo minulý týden, ale říkala jsem si, že je to asi překlep.

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 4. 2024 / 21:15:31
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 4. 2024 / 21:56:45 (před 31 týdny)
off
mejsy napsal(a):

Nechci prudit, ale fanfára se píše se s n, a ne s m. Už mě to zarazilo minulý týden, ale říkala jsem si, že je to asi překlep.

Opraveno.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
simonakdramas
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
11. 4. 2024 / 09:16:04 (před 31 týdny)
off

Já nějak nechápu, proč se vždy u korejského seriálu mluví o Hře na oliheň... Já vím, že je z toho fenomén, ale je velká spousta výborných a i úspěšných korejských seriálů (a samozřejmě i mimo Netflix), také nevím... Připadá mj to už otravné.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 4. 2024 / 09:55:05 (před 31 týdny)
off
simonakdramas napsal(a):

Já nějak nechápu, proč se vždy u korejského seriálu mluví o Hře na oliheň... Já vím, že je z toho fenomén, ale je velká spousta výborných a i úspěšných korejských seriálů (a samozřejmě i mimo Netflix), také nevím... Připadá mj to už otravné.

Jsem to bral obecně jako neanglicky mluvený. Prostě Squid Game je největší hit Netflixu a je jisté, že by to Netflix rád zopakoval. Takže všechno, co má podobné ambice s tím bude srovnáváno. Ale kromě La Casa de Papel a Olihně se mu zatím nepoštěstilo. Nejdál se dostali All Of Us Are Dead a Weird Lawyer Woo Young Woo, ale to jsou spíš výjimky, a tak si Netflix ty cizojazyčné pěstuje většinou jen pro lokální publikum, celosvětový hit se stane z máločeho.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.