Diskuze k článku Naše tipy na TOP seriály května
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 4. 2024 / 17:27:46 (před 29 týdny)
off

Bla, bla, bla spoilery mě fakt pobavily :)
Vzhledem k tomu že mám dubnovou profesní krizi, tak květnová seriálová krize bude procházka růžovým sadem ;)

Daniela
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 4. 2024 / 17:49:54 (před 29 týdny)
on

Ještě že já zapomínám věci rychlostí světla, takže za pár dnů nebudu tušit, co to tam Fruiko všechno vlastně říkal a než se dostanu k seriálu, tak nebudu mít ponětí, jak se to bude vyvíjet dál :D Jinak bych z toho měla těžkou krizi, jak na drzovku to tam všechno vyžbleptnul 😅

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 4. 2024 / 17:50:43 (před 29 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Ještě že já zapomínám věci rychlostí světla, takže za pár dnů nebudu tušit, co to tam Fruiko všechno vlastně říkal a než se dostanu k seriálu, tak nebudu mít ponětí, jak se to bude vyvíjet dál :D Jinak bych z toho měla těžkou krizi, jak na drzovku to tam všechno vyžbleptnul 😅

Blbost, všechno je v popisku, na plakátu, nebo traileru!

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
25. 4. 2024 / 17:51:30 (před 29 týdny)
on
Fruiko napsal(a):

Blbost, všechno je v popisku, na plakátu, nebo traileru!

No prostě rada pro všechny: Pusťte si seriál a nečtěte si zbytečně popisek!!! Nebo ho alespoň nečtěte tak pozorně, že byste nad ním začali přemýšlet :D

lenkaknel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 4. 2024 / 18:02:51 (před 29 týdny)
off

Tak to je parádní krize, nevybrala jsem si nic. Tak asi dojedu ten watchlist teda no, ani to mě moc nebere, tak asi přejdu na knížky. Chce to detox od seriálů. Někdy je to třeba.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 4. 2024 / 18:03:41
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
25. 4. 2024 / 18:11:48 (před 29 týdny)
off

Hej tak pasáž bla bla bla spoilery mě opravdu pobavila. :D

Jinak vzhledem k mé těžké krizi sledování v dubnu, mi nedostatek nových seriálů v květnu nevadí.
I když se těším na 3.sérii Bridgerton , kde mi vadí, že to rozdělí na poloviny.
I když je možné, že než dojedu celkové resty za duben, tak stihnu pak 3.sérii na jeden zátah.

"It's a beautiful day to save lives.”
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
25. 4. 2024 / 18:31:19 (před 29 týdny)
on

No takže za mě nic co bych měla jako nějaký hit na příští měsíc. Nejen, že je u mě krize ve sledování, ale mám pocit že po stávce scenaristu je i v novinkách. No asi pročistím watchlist a kouknu na kategorii chci vidět. Vyčistí to a přidám co by se dalo sledovat.
Jinak série bla bla bla spoilery byla úplně boží 😂😂😂
A teda trofej mám už plnou tak nevím jak to půjde dál 😂😁

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
25. 4. 2024 / 18:54:25 (před 29 týdny)
on

Už když jsem před pár dny přemýšlel, co budu v květnu psát za tipy do TRIPu, tak jsem si říkal, že by se letos tenhle měsíc měl přejmenovat na krizen... zatím to totiž je fakt hrozná bída.

Na Mikýře jsem zvědavej, jestli to opravdu bude mít podobný styl jako Cunk on Earth, bude to fajn, protože Philomena mě tady hodně bavila. A to mi připomnělo, že jsem stále ještě neviděl původní Cunk on Britain.

Dark Matter mě teda popisem ani trailerem moc nezaujalo, ale co se týče té Jennifer Connelly, tak bych byl hrozně moc rád, kdyby se konečně pohnuly ledy a někde (KDEKOLIV !!!) se odvysílala ta čtvrtá řada Snowpiercera. Zvědavej jsem taky i na tu závěrečnou sérii Evil, i když to nepovažuju za nic extra.

No, snad se něco solidního ještě objeví. I když vyčistit si trochu watchlist taky nebude na škodu. :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
ragelly
25. 4. 2024 / 19:00:29 (před 29 týdny)
on
Furiant napsal(a):

Už když jsem před pár dny přemýšlel, co budu v květnu psát za tipy do TRIPu, tak jsem si říkal, že by se letos tenhle měsíc měl přejmenovat na krizen... zatím to totiž je fakt hrozná bída.

Na Mikýře jsem zvědavej, jestli to opravdu bude mít podobný styl jako Cunk on Earth, bude to fajn, protože Philomena mě tady hodně bavila. A to mi připomnělo, že jsem stále ještě neviděl původní Cunk on Britain.

Dark Matter mě teda popisem ani trailerem moc nezaujalo, ale co se týče té Jennifer Connelly, tak bych byl hrozně moc rád, kdyby se konečně pohnuly ledy a někde (KDEKOLIV !!!) se odvysílala ta čtvrtá řada Snowpiercera. Zvědavej jsem taky i na tu závěrečnou sérii Evil, i když to nepovažuju za nic extra.

No, snad se něco solidního ještě objeví. I když vyčistit si trochu watchlist taky nebude na škodu. :-)

Snowpiercer už má nový domov, poslední řada poběží příští rok 😊🙏

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
25. 4. 2024 / 19:03:01 (před 29 týdny)
on
ragelly napsal(a):

Snowpiercer už má nový domov, poslední řada poběží příští rok 😊🙏

Jo, to mi nějak uniklo. Tak aspoň že tak. :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
25. 4. 2024 / 19:22:40 (před 29 týdny)
off

Jéé tak já se smíchy picnu pipání a bla bla bla spoilery hodně hustý. Já teda knihu Temná hmota četla tak u mě krize v květnu nehrozí, protože zkusím kouknout na seriál. A jinak mám tolik restů, že mám co dohánět tak určo krize nebude!!!!
Děkuji za další fajn video .o)

Jenny
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
25. 4. 2024 / 22:19:02 (před 29 týdny)
off

Mikýřova hysteorie českých dějin (byl jsem na představovačce na ComicConu a působilo to moc dobře a jako v podstatě totéž, co Cunk, taky tam bude mít skutečné odborníky, kterým bude pokládat absurdní dotazy a tak, a hrané vsuvky budou mít zajímavé obsazení - včetně "Elišky a Damiána" :)), Hacks a Welcome to Wrexham by mi na překonání krize stačily, ale budu čekat až na kompletní sérii, takže to spíš vidím na červen ;) Watchlist mám v podstatě prázdný, takže budou návraty :)

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 4. 2024 / 22:29:40
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 4. 2024 / 01:51:52 (před 29 týdny)
off

Me kvetnova krize vlastne nevadi, blizi se dovolena a na te se koukat na serialy nejak nehodlam :)
ALe jsem teda zvedavy na ten Dark Matter - protoze "bla bla bla bla spoilery" me nalakali :)

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
26. 4. 2024 / 08:38:20 (před 29 týdny)
off

Vzhledem k mé časové krizi mi květnový omezený výběr nevadí, watchlist sice nevyčistím, ale něco ubrat a nic nepřidat bude fajn. A, i když Fruikovo bla bla bla spoilery vzbudilo zvědavost, pustila bych se spíš do knížky.

suzuki051cj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
26. 4. 2024 / 21:47:19 (před 29 týdny)
off

Na tieto ste zabudli?
Interview with the Vampire-13.5.-2.séria
Outer Range-17.5.-2.séria
Evil-24.5.-4.séria-finále

Go Putin Go
Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 4. 2024 / 21:49:58 (před 29 týdny)
on

Doctor již za 15 dní, docela se těším. Také to nepovažuju za nový seriál. Krizi mít v květnu nebudu, jelikož kromě Stranger Things a The Umbrella Academy žádné novinky (zatím) nesluduju. Momentálně se snažím si pročistit watchlist a ne si ho ještě více přecpávat. :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
26. 4. 2024 / 22:23:11 (před 29 týdny)
off

Mě se krize netýká, když už koukám na novinky, tak s odstupem (leda že by přišla krize sledovací, to se mi občas stane - a je fakt, že v poslední době jsem narazila spíše na matnější seriály, takže to není vyloučené). Zrovna jsem rozkoukala Person of Interest, pokud u toho zůstanu, mám docela na dlouho o zábavu postaráno...
Na Bridgertony ale nejspíš kouknu. A z novinek mě docela zajímá A Man in Full, zejména kvůli Jeffu Danielsovi.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
27. 4. 2024 / 08:07:32 (před 29 týdny)
off

Ještě jednou díky za vypípané spoilery :-) U mě, když rozkoukaný seriál odložím na neurčito, tak k tomu používám ignorované a pak když je krize a mám chuť se k něčemu vrátit, tak koukám tam.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
cindy
Uživatel od první verze | Cool level: 38 | Angel
28. 4. 2024 / 13:05:24 (před 28 týdny)
off

Tak je to vidím, že kríza v nedostatku nových seriálov a sérií sa ma vôbec netýka, budem mať krízu z čistenia watchlistu tak ako každý mesiac. Každý mesiac si poviem že musím nejaký seriál z watchlistu dopozerať, ale nie radšej začnem niečo nové s miliónom častí a vedľajších seriálov takže ciel pod 20 rozpozeraných seriálov čo som si kedysi stanovila ako optimum asi nikdy nesplním ...

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
29. 4. 2024 / 13:01:13 (před 28 týdny)
off

A já bych si klidně pro připomenutí ty spoilery poslechl :) Temnou hmotu jsem četl, ale vůbec si už nevybavuju, o co tam šlo

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
29. 4. 2024 / 22:01:51 (před 28 týdny)
off

Tak já mám krizi absolutní, a to časovou :D. Začala zahrada a nic nestíhám, takže mám plno věcí rozkoukáno a nic nedokoukáno (a taky jste se možná všimli, že je zpomalené schvalování). Takže květen mě vůbec netrápí, aspoň snad něco umažu (jak říkala ragelly) z watchlistu a doplním své resty, což by bylo super.

hudy