The Blacklist a I Am Victor vypadá zajímavě :)
The Gates sice vypadá nezáživně, ale podle mě to bude sranda /trošku mi to připomíná The Middle/. Holding Patterns bude komedie? TO bude zajímavé! A jestli bude The Secret Lives of Husbands and Wives něco na způsob Zoufalek bez tolika zoufalosti, bude to zajímavá náhrada
Komedií mě zaujalo hned několik, u dramat je to trochu horší, ale rozhodně jsem zvědavá, co se dostane na obrazovky.
Najviac ma zaujal Sixth Gun, Kombinacia mystiky a westernu vsak musi byt fakt dobre zvladnuta. Z ostatnych: Bloodline by mohol byt dobry akcny, dufam ze bude vela bojovych scien, Sancu dam asi aj Blacklist a Believe, Aj ked to believe vyzera skor na nejaku romantiku.
No ja to vidím na Girlfriend in a Coma, minimálne preto, že som fakt zvedavá, čo je toto zač.
A fest sa teším na Holding Patterns a ten budem naisto pozerať, pretože jednu z postáv hrá Chyler Leigh (irónia, čo?:D)
A tá vec s Michael J. Foxom. Som na neho zvedavá.
A možno Blacklist, to vyzerá naozaj zaujimavo.
na prekvapenie ma toho celkom dost zaujalo :D
z komedii (ktore inak ani nemam medzi svojimi stalicami)ma zaujali: Girlfriend in a Coma i ked mi to pride skor ako drama a nie komedia, ale uvidme
Holding Patterns ma tiez zaujalo a este viac po tom co som si precitala koment ze tam bude Chyler :)
celkom aj toto Joe, Joe & Jaane, potom ta vecicka od Michaela J Foxe..
no a drama, tak tam urcite Believe, the Black List, The Sixth Gun a Wonderland.. ale uvidime co sa prebojuje aj na obrazovky, mozno ani jedno :D
Určite Wonderland. Z komédií len asi Brenda Forever a z drám ešte Believe, The Blacklist, The Sixth Gun. Každopádne ešte popreberám, po traileroch ma možno nakoniec zaujmú aj tie, ktoré ma teraz vôbec neoslovili :D
blacklist, assistance a welcome to the family se mi líbí.
od brendy forever nevím co očekávat.
girlfriend in a coma - má tam hrát ricci, takže zkusím.
wonderland a joe, joe a jaane zkusím.
foxova komedie zní trochu depresivně.
nelíbí se mi hayesův styl hraní, ale téma dobré, tak počkám na trailer.
"Komedie inspirovaná životem zpěvačky a herečky Jessicy Simspon." vážně?
ironside zní moc uměle, jak kdyby už nevěděli co.
secret lives... - nepoučili se z deception?
ševča napsal(a):
blacklist, assistance a welcome to the family se mi líbí.
od brendy forever nevím co očekávat.
girlfriend in a coma - má tam hrát ricci, takže zkusím.
wonderland a joe, joe a jaane zkusím.
foxova komedie zní trochu depresivně.
nelíbí se mi hayesův styl hraní, ale téma dobré, tak počkám na trailer.
"Komedie inspirovaná životem zpěvačky a herečky Jessicy Simspon." vážně?
ironside zní moc uměle, jak kdyby už nevěděli co.
secret lives... - nepoučili se z deception?
Christina už u Girlfriend není...