Diskuze k článku Jak se z The Big Bang Theory stal celosvětový hit
Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 6. 2013 / 16:01:36 (před 11 roky)
off

skvělý článek

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
pRo.lama
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 6. 2013 / 16:16:40 (před 11 roky)
off

Veľmi pekne napísané. Dúfam, že ich bude pribúdať.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 6. 2013 / 16:18:51 (před 11 roky)
off

Suprově napsané! už když jsem to viděla v plánu, moc jsem se na článek těšila!

Podle mě je TBBT tak ve třetině, souhlasím s Jimem, že seriál na takových 10 let ještě má.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
27. 6. 2013 / 16:30:18 (před 11 roky)
off
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
27. 6. 2013 / 16:35:11 (před 11 roky)
off

Asi můj úplně nejoblíbenější seriál, který doufám dosáhne alespoň milníku 10 sezón. Jediné z čeho mám strach, je ztráta kvality, která by mohla seriál poslat předčasně do seriálového nebe. Prozatím jsem si ale naštěstí žádného poklesu kvality nevšiml. A to je dobře.

P.S. Výborný článek :)

Sharon14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 6. 2013 / 16:37:32 (před 11 roky)
off

Opět skvělý článek!! TBBT jsem začala sledovat od konce třetí sezony a naprosto jsem mu podlehla :-)

aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 6. 2013 / 17:20:55 (před 11 roky)
off

Skvělý článek o skvělém seriálu :) Podle mě byla šestá série rozhodně jedna z těch nejlepších, což může být samozřejmě tím, že ji mám v nejčerstvější paměti :) Ale i kdyby, s jistotou můžu říct, že kvalita neklesá a doufejme, že to takhle vydrží :)

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 6. 2013 / 17:38:56 (před 11 roky)
off

Vyrovnaný seriál, u mě si drží laťku tak nějak stejně, některé díly si nelze nezapamatovat, jediné, co mi na seriálu vadí, je Kaley :)

Ruthiee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
27. 6. 2013 / 18:57:56 (před 11 roky)
off

Tenhle článek mi udělal opravdovou radost! TBBT zbožňuju a všechny ty škarohlídy, co tvrdí, že poslední díly nestojí za nic, vřele ignoruju. Možná jsem nesledovala seriál od úplných počátků, každopádně už teď vím, že s ním zůstanu až do úplného konce a doufám, že ten je ještě daleko před námi...:)

"War was easier than daughters."
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 6. 2013 / 18:59:24
Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 6. 2013 / 19:54:01 (před 11 roky)
off

TBBT jsem viděla pár dílů, ale seriál mě moc nezaujal, dokonce neznám vůbec nikoho, koho tento seriál baví :D nějak nechápu co na něm lidi vidí, mě přijde trapný.

Mrakulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 6. 2013 / 20:20:50 (před 11 roky)
off
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 6. 2013 / 20:42:03 (před 11 roky)
off

TBBT mám moc rád a sám doufám, že vydrží ještě hodně dlouho. :-)

spike
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 6. 2013 / 21:00:03 (před 11 roky)
off

Páni skvělí článek, miluju TBBT a doufám že ještě minimálně do té desáté sezony vydrží.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Dori
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
28. 6. 2013 / 08:18:31 (před 11 roky)
off

Pěkný článek a jeden z mála seriálů při kterém uplně vypnu :-)

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
28. 6. 2013 / 09:58:43 (před 11 roky)
off
Michell napsal(a):

TBBT jsem viděla pár dílů, ale seriál mě moc nezaujal, dokonce neznám vůbec nikoho, koho tento seriál baví :D nějak nechápu co na něm lidi vidí, mě přijde trapný.

Sheldon: Well then apparently, you hate fun.

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 6. 2013 / 10:19:32 (před 11 roky)
off

Moc pěkný článek.
Osobně TBBT mám rád je to takoví klasický seriál na odreagování a pobavení jediné co tenhle seriál tak trochu kazí je Kaley Cuoco (Penny).

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 6. 2013 / 12:35:10 (před 11 roky)
off

Mám to ráda a sleduju to možná dokonce od úplného začátku, ale nikdy to nepatřilo do mých TOP.. ale teda 6. série se fakt povedla, to jo. :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
28. 6. 2013 / 13:13:41 (před 11 roky)
off

Neříkali náhodou, že sedmá série je poslední? Jsem celkem nepochopil to, že je teprve za polovinou. Jinak je to moc dobrý seriál, můj nejoblíbenější. Proto si myslí, že by si zasloužil důstojný konec a ne protahování na x řad.

Pacik77
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 6. 2013 / 13:29:31 (před 11 roky)
off

Když vyberete jakékoliv dvě postavy z naší skupinky a zavřete je do jedné místnosti, stane se něco vtipného. To je super,“ říká Kaley Cuoco (Penny). Naprosto přesně to vystihla :)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
28. 6. 2013 / 14:52:39 (před 11 roky)
off
Toldist napsal(a):

Neříkali náhodou, že sedmá série je poslední? Jsem celkem nepochopil to, že je teprve za polovinou. Jinak je to moc dobrý seriál, můj nejoblíbenější. Proto si myslí, že by si zasloužil důstojný konec a ne protahování na x řad.

nn, oni pouze najednou objednali víc řad, ale která bude ta konečná, o tom nepadlo ani slovo, holt ždímat, dokud to půjde :D
jinak bbt mám moc ráda (až na 3. řadu), je to vtipný, ale rozhodně mi to nepřijde emocionální a že by mě to chytalo za srdce, samozřejmě je pár výjimek jako dlouho očekávané I love you a třeba záležitost s otcem Howarda :)

LachubCz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 6. 2013 / 22:38:35 (před 11 roky)
off

10 sezón je skvělé číslo pro každý seriál, ale mám strach, abych za 4 roky neříkal, že je to málo.

Peter Šulek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
29. 6. 2013 / 21:43:43 (před 11 roky)
off

Autorke clanku chcem podakovat za skvely clanok. Uz ked som zacal citat som vedel kto to pise, kvalita sa pozna hned. Este raz DIK.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 6. 2013 / 22:22:03 (před 11 roky)
off

Článok som čítala hneď, ako tu bol pridaný, ale zabudla som napísať do diskusie.. Tak som chcela len že fakt super (a dosť kvalitne napísaný) článok! :)
TBBT síce nesledujem pravidelne, videla som celú 4. a pár epizód z 1. a 5. série, ale vždy som sa pri tom smiala :)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 6. 2013 / 10:22:22 (před 11 roky)
off

Krásně napsaný a fakt pravda, hrozně ráda BBT sleduju :)

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 6. 2013 / 12:02:32 (před 11 roky)
off

Fajn seriál pri ktorom sa človek vždy dobre baví,ešte sa nestalo,že by som sa pri ňom nezasmial.
Vďaka za článok.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Sparkles
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 6. 2013 / 14:24:30 (před 11 roky)
off

Velmi hezký článek :-)
Když já si vzpomenu, jak jsem se na to nechtěla začít dívat (tenkrát už běžela polovina 2. série), protože podle popisu jsem si říkala: Fyzika a geekové??? Vždyť tomu nebudu rozumět. A chytlo mě to okamžitě. A naštěstí osobně nevidím pokles v kvalitě, takže těch 10 sezón a už 0 rozchodů pro Penny a Leonarda vidím jako reálné :-D

kacik931
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 6. 2013 / 18:53:03 (před 11 roky)
off

Pamatuju si, když jsem se začal dívat, přivedl mě k tomu náš fyzikář :D Říkala jsem si: "panebože, na co se to koukám?" ale už v půlce první série jsem zjistila, že ač Sheldovi kolikrát nerozumím ani slovo, seriál naprosto žeru :) dneska patří mezi jeden z mých nejoblíbenějších a myslím si, že po 10 sérii zjistíme, že chceme ještě další :)
P.S. skvělý článek :)

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
3. 7. 2013 / 14:56:08 (před 11 roky)
off

No z toho článku mi to vyznie, že Parsons povedal, že seriál bude mať ešte 10 sérií, čo mi príde premrštené, ale možno myslel, že 10 sérií dokopy, čo je podľa mňa fajn :) no popravde, radšej nech je to viac vtipné ako zameriavajúce sa na vývin postáv a vzťahov

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
MartasW
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 7. 2013 / 21:55:56 (před 11 roky)
off

Super článek.

A taky jako většina tady doufám, že seriál bude ještě dlouho pokračovat a udrží si svoji úroveň.

Věřím, že nejdokonalejší seriál na nás stále teprve čeká ...
MakaakxD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 7. 2013 / 00:18:18 (před 11 roky)
off
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 7. 2013 / 08:38:15 (před 11 roky)
off

Omlouvám se, že článek jsem četla až teď, ale musím říct : Evi smekám, to je tvůj nejlepší článek , dle mého za poslední dva roky. :)

LenkaTalaskova SMG lover
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 7. 2013 / 09:33:05 (před 11 roky)
on
LenkaTalaskova SMG LOVER napsal(a):

Omlouvám se, že článek jsem četla až teď, ale musím říct : Evi smekám, to je tvůj nejlepší článek , dle mého za poslední dva roky. :)

Díky :) U mě osobně patří asi na třetí místo, na dvojku bych dala tenhle a jednoznačně nejlepší (a největší práce) patří tomuhle (a jeho sourozencům :D )

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 7. 2013 / 16:14:56 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Díky :) U mě osobně patří asi na třetí místo, na dvojku bych dala tenhle a jednoznačně nejlepší (a největší práce) patří tomuhle (a jeho sourozencům :D )

Ale jo musím souhlasit po zvážení :D Ale tenhle rozhodně patří do top 3 :)

LenkaTalaskova SMG lover
rancor1223
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
6. 7. 2013 / 00:03:58 (před 11 roky)
off

Já seriál sleduji pravidelně od prvního dílu a byť se to teď trochu zlepšuje, nestojí to oproti původním dílům za nic. Zmizela valná většina těch skutečných geek/nerd narážek - promiňte ale to že někdo zná /hraje D&D z něj nedělá nerda. Výrazně ubylo vší vědy. A všechny postavy se značně umírnily ve své šílenosti ať už proto že "dospěly" (Howard) nebo jim prostě dochází pára (Sheldon). Poslední série už jsou dělány pro masy lidí, kteří věří že být geek je dnes cool aniž by vlastně věděli co to znamená.

Ale článek byl moc pěkně napsaný, o tom žádná.