Diskuze k článku Co nás čeká v červnu?
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
30. 5. 2024 / 17:58:53 (před 24 týdny)
off

Já děkuji za informace a mám radost z právnického seriálu to určitě vyzkouším tak jak Evča se těší já také .o))
A možná vyzkouším My Lady Jane, co z toho bude...
Taky si chystám maraton na starší seriály, i když příroda mě láká ( budu mít ještě 3 měsíce berle tak knihy a seriály je jasná volba)
Maraton jsem měla z novějších Bridgertonovi, Advokát - The Lincoln Lawyer a chystám se na seriál Čas čarodějnic a H. Bosch a dál uvidím dle nálady

Jenny
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
31. 5. 2024 / 00:34:00 (před 24 týdny)
off

Mám radost, že jsem se dopídila, co si ragelly vytipovala jako další maraton 😉 Mě novinky nechávají chladnou do momentu, než budou zrušené/ukončené. Snažím se teď navíc odbavovat starší seriály, dokud je ještě možnost je někde zhlédnout. Chtěla bych kompletně dovyčistit watchlist (ale malinko jsem podváděla, protože jsem vyhodila to, co už tam bylo opravdu dlouho, a moc nemám motivaci/úmysl to dokoukat). Určitě rozkoukám i něco nového, co se mi bude hodit do červnové výzvy - jinak mám kromě anime políčka hotovo.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 5. 2024 / 10:00:39 (před 24 týdny)
on
Anyk napsal(a):

Mám radost, že jsem se dopídila, co si ragelly vytipovala jako další maraton 😉 Mě novinky nechávají chladnou do momentu, než budou zrušené/ukončené. Snažím se teď navíc odbavovat starší seriály, dokud je ještě možnost je někde zhlédnout. Chtěla bych kompletně dovyčistit watchlist (ale malinko jsem podváděla, protože jsem vyhodila to, co už tam bylo opravdu dlouho, a moc nemám motivaci/úmysl to dokoukat). Určitě rozkoukám i něco nového, co se mi bude hodit do červnové výzvy - jinak mám kromě anime políčka hotovo.

😀 Nakonec to ale vyměním asi za Titans

Anyk
31. 5. 2024 / 14:00:02 (před 24 týdny)
off
ragelly napsal(a):

😀 Nakonec to ale vyměním asi za Titans

To taky není můj šálek čaje, navíc o seriálu nic nevím, takže nedokážu posoudit, zda se jedná o dobrou volbu či nikoliv. Jinak - Vláďa má "áčko" - jste asi zase pokec natáčeli ráno, co? 😂

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 5. 2024 / 14:18:26 (před 24 týdny)
on
Anyk napsal(a):

To taky není můj šálek čaje, navíc o seriálu nic nevím, takže nedokážu posoudit, zda se jedná o dobrou volbu či nikoliv. Jinak - Vláďa má "áčko" - jste asi zase pokec natáčeli ráno, co? 😂

Co to je "áčko"? :D Jako absence? :D Jojo, ráno, to ještě spí 🤣

Anyk
31. 5. 2024 / 22:05:29 (před 24 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Co to je "áčko"? :D Jako absence? :D Jojo, ráno, to ještě spí 🤣

Jo, absenci jsem myslela 🤭