- -epizody, které nebudou rozvíjet hlavní dějovou linku. „Ve 4. řadě bylo hodně epizod na pokračování. Museli jste dávat pozor v každé epizodě, niní když vám unikne jeden nebo dva díly, nebudete ztraceni v hlavním příběhu.
Samozrejme, pretože nechceme, aby ste sledovali všetky diely. Nejde nám o sledovanosť a vieme, že inteligencia našich divákov by nezniesla ucelenejší príbeh.
- -Hodně se vzdálili od původního stavu, takže se pokusíme o restart
Pretože štyri série seriálu nič neznamenajú. Keď sa postavy vyvýjajú, je to zlé, takže chceme túto chybu napraviť. Kto by chcel vidieť vývoj charakteru postáv, že?
- -Elizabeh hodlá za Petera bojovat. Mozzie, June, Diana… všichni se zapojí, aby mu pomohli
Áno, to presne korešponduje s epizódnymi dielmi bez sústredenia sa na príbeh v pozadí. Začíname tam kde sme skončili, všetko je inak, takže netreba dávať pozor na vývoj deju.
Neviděla jsem ještě poslední episodu ( čekám na titulky ) , ale těším se moc na S5 i kdy mám ráda právě přátelství ( vztah ) mezi Peter a Neal . A tak jsem zvědavá jak to bude . A rozhodně já nevynechám ani jednu episodu.
Alias napsal(a):
- -epizody, které nebudou rozvíjet hlavní dějovou linku. „Ve 4. řadě bylo hodně epizod na pokračování. Museli jste dávat pozor v každé epizodě, niní když vám unikne jeden nebo dva díly, nebudete ztraceni v hlavním příběhu.
Samozrejme, pretože nechceme, aby ste sledovali všetky diely. Nejde nám o sledovanosť a vieme, že inteligencia našich divákov by nezniesla ucelenejší príbeh.
- -Hodně se vzdálili od původního stavu, takže se pokusíme o restart
Pretože štyri série seriálu nič neznamenajú. Keď sa postavy vyvýjajú, je to zlé, takže chceme túto chybu napraviť. Kto by chcel vidieť vývoj charakteru postáv, že?
přesně, taky mě to dost zarazilo... Taky mě docela rozesmálo jak tam říkal, že se chce vrátit do více serióznější roviny, aby byly případy více uvěřitelné. Jenže to nebyly nikdy, vždyť už se jim podařilo tolik kousků, přestože dávali plány dohromady na koleni... Neal umí zázračně všechno zfalšovat (od dluhopisů přes umělecká díla po whiskey) a nikdy to nikdo nepozná - kdo tohle dokáže, být odborníkem na všechno? nebo jak tam měli tu ponorku s ukradeným neměckým supervzácným a superdrahým pokladem? To je taky velmi uvěřitelné a seriózní, že? Tvůrci by někdy ani neměli otevírat pusu, protože co někdy vypustí, to fakt stojí za to...