S vysledkami viacmenej spokojnost, Castle aj Mentalista v top 5, Fringe tiez vysoko, trochu prekvapenie Dexter, ze az tak nizko, cakal by som ho vyssie. Mimo prvych 16 co mna osobne prekvapilo je 2 a pol chlapa (44. miesto), Scrubs (69.), 24 (87.), Alias (94.) a Tru Calling (96.). Kazdopadne vdaka za dalsiu anketu a tesim sa na dalsiu :)
No pre mňa je víťazstvo Housea doslova ŠOK, že má viac fanúšikov ako Teória WTF, ak TBBT porazila Housea v priamom súboji mali by vyhrať, tiež umiestnenie Dva a pol chlapa, všetky CSI hlboko v poli porazených
Mě překvapilo jak dobře si vedlo Bones. Já jsem mezi těma, co pro to hlasovali jako diví, ale nevěděla jsem, že to má takovou fanouškovskou základnu. :)
Bones jsou mnohem výš než bych řekl že si zaslouží
Za mňa celkom spokojnosť, Bones by som prijala síce na trochu vyššej pozícii, ale zase rozumiem tomu, že je to vec názoru a každý to tak vnímať nemusí. :)
Hm, tak tu mame dalsi potvrzeni meho vyjimecneho vkusu :D Nejvyse se z mych oblibencu umistil Cold Case.
Veľmi sa teším zo Supernaturalu na 3.mieste, aj keď teda mal byť prvý, ale beriem :D
Za mě je vítěz TBBT - ve sportu (fotbal, hokej...) je při stejném počtu vítězství/bodů dalším kritériem vzájemný zápas, až pak (když byl zápas nerozhodně jako ve fotbale, v hokeji se na remízy nehraje) počet gólů. Navíc když je tady ještě žebříček řazený právě podle hlasů, nedává moc smysl, aby právě hlasy byly rozhodující. (A taky mám pocit, že v některé z předchozích anket právě vzájemný duel rozhodoval, ale ruku do ohně bych za to nedala.)
Nicméně za anketu díky, hlavně nominační kola byla dost zajímavá, většinou bylo z čeho vybírat. Duely už šly tak trochu mimo mě (někdy jsem hlasovala spíš proti), první, kterému jsem dala aspoň 80 %, jsou Četnické humoresky :)
Za mna spokojnost s vysokym umiestnenim Supernatural, Castle, Mentalista, Bones a Fringe 😉
já jsem s vítězem spokojená. ještě bych tak vykopla TBBT někam hodně dolů, no co už :D SPN se taky umístil suprově vysoko. :)
Super, protože jakýkoliv vítěz mimo TBBT je za mě super zpráva. Hause jsem čekala vysoko a nejsem zklamaná, že vyhrál. Jeden z mála lékařských seriálu co si mě získal a vlastně i ten skoro úplně poslední. Teď už mě tohle téma dlouho netahne. Musím říct, že je to celkem zajímavé a výsledky jsou u některých seriálu velké překvapení. Překvapil mě Dexter jak je nízko, ale ono to může mít hodně důvodu. Mrzí mě Cold Case tak nízko, ale u něj jsem se bála, že ani nepostoupí do finále, takže to beru jako úspěch. No rozhodně to bylo napínavé.
Koukám, že jsem dost mimo mainstream :D
Moje srdcovky F+F na 7. a 8. místě. Paráda. Ani W13 si nevedl špatně.
Díky a těším se, co vymyslíte dál. ;-)
Na pořadí si nestěžuji, vítězi gratuluji, poražených není :)
Kromě ankety večerníčků byla tato anketa s nejvíce seriály, které jsem viděla, znala nebo minimálně o nich slyšela. Myslím, že jsem napočítala jen dva seriály, které pro mě byly naprostým neznámým dílem. Díky moc za zábavu :)