Anketa ako stvorená pre mňa, okrem Raising Dion som videl komplet všetky ostatné seriály, hneď na začiatok mierne váhanie medzi Doom Patrol (slušná 1. séria) a Wandou (dobrá len druhá polovica seriálu) nakoniec DP, Iron Fist jeden z najhorších superhrdinských seriálov a úplne najhoršie pojatie charakteru postavy ako takej EVER.
Yaas! Super anketa! 🤭 Až na ta dilema v každém kole, pro koho dát hlas 🙈
Z nominovaných jsem neviděla ani jeden, takže asi s hlasem posečkám do dalších kol.. Jsem zvědavá, jak dopadnou moji favoriti (jakože blbě, ale i tak).
Ok, tak takhle anketa se mi vyhne obloukem :D
darbak napsal(a):
Ok, tak takhle anketa se mi vyhne obloukem :D
Mě taky :D Téma, který by mi bylo vzdálenější bych hledal docela dlouho.
Tak táto anketa ide trochu mimo mňa. Akože nejaké seriály z tohto žánru som videla, no že by ma nejaký z nich nejako extra oslovil, to sa povedať nedá.
Super nová anketa, uvidíme jak to půjde, protože v tomhle žánru budu mít asi dost mezery 🤷♀️. Rozhodně mám pár oblíbených a uvidím jak si povedou.
Tak první anketa, která jde celá absolutně mimo mě (možná jsem v dětství viděla Supermana, ale to je tak všechno). Aspoň budu mít příštích pár měsíců klid :)
Paráda, to můžu 👍. A hned dilema mezi Wandou a Doom Patrol. O chloupek vítězí banda antihrdinů, kteří mají problém zachránit sami sebe, natož celý svět 😎.
Prvá anketa a hneď dilema medzi troma serialmi. Ale myslím, že Doom Patrol a WandaVision hlas nepotrebuje tak hlasujem za Iron fist.
Tady jsem neviděla nic, takže čekám, že těch pár, co jsem viděla, pak bude v jednom kole a já se z toho po... :D
Tatiana, to dá rozum. :-)
Superhrdincké období už mám teda za sebou, tak asi budu volit "nejmenší blbost". ;-)
Doom Patrol s odřenýma zádama, protože tenhle žánr mi již leze krkem.
Jejda, málem jsem prošvihla, že máme novou anketu :D Pěkná! I když jich asi moc znát nebudu, ale třeba překvapíme :D Dneska je to jasné - dokonce se se mnou sladil i nahazovač pozadí - WandaVision ;))
Pre mňa jasná Wanda ❤️
Wanda a Doom Patrol si postoupí bez mé pomoci, tak hlas pro She-Hulk :-)
Tak tohle je anketa přesně pro mě, superhrdinské seriály zbožňuji! A dneska hlas pro WandaVision.