Dnes naozaj veľký bijci, okrem animáku som videl všetky ostatné seriály a to komplet, iba Daredevila mám v TOP10 (čo sa kvality týka kandidát na celkového víťaza) takže hlas jasný...
Viděla jsem jen Daredevila a to mě až zase tolik nezaujalo. Nejvíc se těším na Supergirl, takže ji podpořím hlasem :)
Jednoznačně Daredevil. Tak parádní bitky a křupající kosti v žádném jiném seriálu nenajdete 😎.
Děláte si ze mě krucifix srandu?? Před tím není pomalu pro co hlasovat a dneska rovnou čtyři z pěti??? Fuck it >:(. Podle všeho to ale půjde Kaře, protože to vypadá, že má nejmenší podporu :(.
Viděla jsem část Arrow a část Supergirl, v plánu mám dokoukat výhledově oboje, ale hlas jde dnes k Arrow.
Dnes to mohlo isť štyrom z piatich. Nakonie je to vlastne jednoznačne Daredevil, ktorý považujem za jeden z najlepšich serialov v danom žánri.
Dneska 5 z 5. Hlas pro Batmana, páč je z nich největší srdcovka :-)
Daredevil je super, Arrow jsem měla ráda, ale postupně se z toho stala tak trochu telenovela (i když ne tolik jako z Flashe)... ale hlas dávám Constantineovi, protože John je super, seriál je podceňovaný a fakt si zasloužil víc než jen jedinou sérii.