Tak teda tomuhle já moc nevěřím, podle mého názoru to nebude seriálu Buffy přemožitelka upírů "tak jak ji známe" sahat ani po kotníky. Já osobně jsem na to teda zvědavá co se z toho vyklube, ale moc tomu šance nedávám...
na film po několika letech, kde by vystoupily staré známé postavy, bych se ráda podívala, ale souhlasím, že takhle to určitě nebude nic moc
Doufám, že to nevznikne... myslím, že by z toho udělali něco typu Twillight a akorát by to zkazilo nejlepšímu seriálu jméno:).
Na Prime Cool davaj od Pondeli do Patku Buffy the vampire slayer ale je to uz treti rada
Amanda10 napsal(a):
Na Prime Cool davaj od Pondeli do Patku Buffy the vampire slayer ale je to uz treti rada
a kvůli tomu existuje u každého seriálu informace, jestli se teď někdy vysílá.
Buffy bez Whedona je ako večer bez vína, Star Wars bez light saberov, Star Trek bez phaserov, Twillight bez patetických tínedžerských výlevov alebo japonsko bez prírodných katastrof(godžira).
Bez pána W.(nemyslím Busha, to je iný pán W.) to už bude len ďaľšia upírska polievočka bez zmyslu. Môžu tam dať tie isté ingrediencie ako Joss ale pochybujem, že sa k jeho kulinárskemu umeniu priblížia aspoň na kilometer.
Vďaka bohu za Avengers aspoň.
právě to dávaj a je to takový divný moc se mi to nelíbí, spíš bych přivítal navazující film na normální seriál....Zabíječka :3
Alex99 napsal(a):
právě to dávaj a je to takový divný moc se mi to nelíbí, spíš bych přivítal navazující film na normální seriál....Zabíječka :3
whedon taky šel do seriálu, protože s výsledkem filmu nebyl úplně spokojený. a navíc nezapomeň na rok výroby. na tu dobu...