Tak je to léto slabší, ale hlavně že pan Fruiko už je cajk a nekolabuje.
Dík.
Na TUA se těším a zároveň se bojím, jestli to bude furt stát za to. Léto je takové slabší a já zase skončil přes léto s nemocí, tak doháním resty, jak je u mě každoročně zvykem. :D
"Něco s O na začátku." pravil zakladatel webu pro seriálové maniaky 😂
Mně prosledované epizody v červenci neklesly, protože jsem stejně jako Dom_Domec byla též nemocná a navíc jsem začala maraton The West Wing, který se prakticky ihned dostal do mé TOP 10, kde bojuje o přední příčky. Po 16 dnech jsem na konci třetí série a to od půlky druhé doplňuju obsahy a normálně chodím do práce 🙄
Plan B byl opravdu prodloužen, 2. série bude mít jiné obsazení a příběh. Seriál odukončen 😉
Safryš, já prošvihla nominace na Serial Zone Awards 🤦♀️ Ne že by se tedy moji favoriti probojovali (i když Lessons in Chemistry a Survivora bych bývala byla nominovala)...
Mně léto slabší nepřijde, vrací se mi oblíbené seriály a do toho dovolená, takže mám co dělat, abych si udržela svých stabilních 60 epizod na měsíc ;)
Ale kromě Fruika nám trochu kolabuje i web, u postergamu za předchozí kola pravidelně chybí statistiky a tento týden nám nějak vypadly statistiky i pro Netflix.
Snad se časem všichni vzpamatujeme :D
zuzak napsal(a):
Mně léto slabší nepřijde, vrací se mi oblíbené seriály a do toho dovolená, takže mám co dělat, abych si udržela svých stabilních 60 epizod na měsíc ;)
Ale kromě Fruika nám trochu kolabuje i web, u postergamu za předchozí kola pravidelně chybí statistiky a tento týden nám nějak vypadly statistiky i pro Netflix.
Snad se časem všichni vzpamatujeme :D
To je teaser toho, že nic se nedělá samo a když se na 14 dní "vypnu", tak ta neviditelná práce na pozadí, co se sama neudělá je z ničeho nic poznat. A to tu hákovalo dalších milion lidí, jinak by to bylo ještě horší.
Tak já tedy nudou rozhodně neumírám, mám tak nacpáno v Chci vidět staré i novější věci, že to určitě nikdy nedokoukám :D.
Jinak co se týká toho seriálu Fallen (Globoplay), tak půjde podle imdb na různých stanicích Sky podle zemí, tak by se na to někdo dostat mohl...