Ty sis ragelly chtěla šplhnout u andromache, co? Že na takovou mini informaci o její oblíbenkyni děláš článek s fotkou? 😂😂😂 Mně by nevadilo podívat se třeba na fotku Joshe Charlese, co se objeví v Handmaid's Tale (a zřejmě ne jen v jedné epizodě, když "doplní obsazení") 🤭
Anyk napsal(a):
Ty sis ragelly chtěla šplhnout u andromache, co? Že na takovou mini informaci o její oblíbenkyni děláš článek s fotkou? 😂😂😂 Mně by nevadilo podívat se třeba na fotku Joshe Charlese, co se objeví v Handmaid's Tale (a zřejmě ne jen v jedné epizodě, když "doplní obsazení") 🤭
🤣😀 Jako napadla mě první, ne že ne, ale spíš bych řekla, že Lucy je známější jméno, u Joshe nevíme ani nic o tom, koho bude hrát :D
Anyk napsal(a):
Plus je teda okurkovka a já mám těžce neseriálovou náladu, takže nesleduju ani novinky, abych mohla vydávat NPL, tak aspoň ať je tu občas něco jiného než ankety 😀
Anyk napsal(a):
Pche, nějakej Josh Charles :D. Ten je protivnej už od Wajfky, takže tomu nic jiného než zmínka na timeline nepatří :D. Plus když se ani neví, koho bude hrát a všechno je takové hush hush :-). A u Lucy je jisté, že se vrátí jako Lucretie, která měla v Ashurově příběhu celkem velkou roli so... :-). A vůbec, kurýruju si díru po včera vyrvané osmičce, takže mi každý správa o oblíbenkyních (kdo udělá na timeline status o druhé řadě The Ex-Wife he? :D) zas o něco málo zlepší náladu :-).
ragelly napsal(a):
Plus je teda okurkovka a já mám těžce neseriálovou náladu, takže nesleduju ani novinky, abych mohla vydávat NPL, tak aspoň ať je tu občas něco jiného než ankety 😀
Hele tu tvoji neseriálovou náladu naprosto chápu. Já teď už pár dní neviděla vůbec nic a do toho se chystá start olympiády, takže to s tím seriálováním bude ještě horší...
Pokiaľ sa to ma odohrávať po udalostiach na Vezuv tak jej postava už bola mŕtva. Takže najskôr nejaký flashback.
Při čtení titulků jsem se trochu zasekla, protože ve finále natáhla brka a ještě sebou vzala malé dítě. Takže..flashback?
Je sice o 15 let starší, ale ona se moc nemění. No, AI, světlo a makeup vyřeší ledacos.
Upřímně jsem Spartaka a podobné seriály jako Řím, považovala za mrtvou éru, docela mě překvapuje, že se tomu chce někdo věnovat.
Římanka napsal(a):
Upřímně jsem Spartaka a podobné seriály jako Řím, považovala za mrtvou éru, docela mě překvapuje, že se tomu chce někdo věnovat.
Říká holka s nickem Římanka :D. Sorry, ale tohle nešlo nevypíchnout :D.