Takže oni počítaj s Moriartym ještě někdy?;) Asi stejnej profík jako Sherlock s fingováním smrti.;) Jinak zpráva pochopitelně super.
Ještě jsem neviděla ani první sérii (chystám se na to), takže určitě dobrá zpráva, že Sherlock hned neskončí... :)
Už se na to moc těším a zajímá mě, jak Sherlock připravil svou smrt.:D
Skvělá zpráva. Už se moc těším. :-)
To si piš, že se všichni těšíme! :D
Nic vám nerozjasní den, tak jako tohle.
Už aby to bylo, Sherlocka jsem dokoukala nedávno, takže ve mně je ještě spousta těch silných emocí ze závěru druhé řady. Třetí se už nemůžu dočkat a při představě, že bude i čtvrtá, se ocitám na vrcholu blaha :) Tak šup šup aby už byl podzim! ;)
Jupí, už se nemůžu dočkat :) a doufám, že nezůstanou jen u 4. série. Sherlock patří mezi mé nejoblíbenější seriály a byla by velká škoda se s ním loučit. A už se těším až konečně objasněj, jak nafingoval svojí smrt, jsem napnutá jako kšandy :D
Už aby to bylo :D I Believe in SH!
Koukám, že "Už aby to bylo" je nový slogan Sherlocka pro Českou a Slovenskou republiku :D
Jupí! Tahle zpráva je bezva úvodem do nového dne :-D Už ať to je!
Ooo! Toto mi zdvihlo náladu a zlepšilo deň minimálne o 100%! ^_^
Super! Tomu říkám zpráva, která zvedne náladu. :)
Po dlouhé době zase jedna úžasná zpráva. Už se nemůžu dočkat na třetí sérii. I když je zatím brzo, byla bych samozřejmě ráda, kdyby byla i pátá řada, protože takovýhle super seriál se jen tak nevidí.
Já se upřímně podzimu a nového dílu dost děsím… Protože podle mě prostě neexistuje způsob, jak dané události objasnit a udržet současné jméno seriálu. Buď udělají pitomce z nás (něco ve stylu “Bobbyho návratu do Dalllasu”) nebo ze sebe (něco ve stylu “deus ex maxhina”) ale hrozně ráda za pár měsíců přiznám že jsem nevěřící pitomec :)
Božžííínku tak na tu smrt se moc těším .
A že bude i 4 sezona to to je bomba .
Sherlock je prostě super seriál :D
Tak tahle zpráva mi vážně zvedla náladu! Už se nemůžu dočkat, jak to vyřeší a vysvětlí.
Bylo jasné, že takovýhle skvělý seriál nemohou nechat ladem. Dost se těším na vysvětlení Sherlokovi smrti, ale nebojím se, vše zatím bylo na vysoké úrovni tak tohle určitě zvládnou s přehledem. Opravdu se těším a nemohu se dočkat.
Vážně už se nemůžu dočkat...do podzimu je doba dlouhá...ale zatnu zuby a vydržím, už kvůli 4. sérii =)
Už se nemůžu dočkat :D Vážně mě zajímá, jak Sherlock nahrál vlastní smrt.. to bude nářez.
Už aby byl podzim, prví díl 3.řady bude fakt hodně zajímavý. Líbí se mi i inovovaný název, bylo skoro jasné, že díl bude inspirovaný povídkou Prázdný dům (The Empty House), zatímco první seriálový díl se bude jmenovat The Empty Hearse (Prázdný pohřební vůz, pokud se nepletu). No a potvrzení 4.řady je zpráva měsíce! :) Já bych se nezlobila, kdyby byla i 5., 6. ... Ale vše záleží na vytíženosti hlavních představitelů, a pana Moffata a Gatisse asi.. Oni si prostě všichni musí najít čas! :D