Diskuze k článku Vražedné časové sloty: Kde seriály umírají?
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
23. 4. 2013 / 16:13:21 (před 11 roky)
off

Zajímavé :) Zrovna u těch čtvrtečních slotů se (až na Last Resort) nedivím, jak na ABC, tak na NBC, to nebyly žádné pecky.
U CWsi umím nedostatek sledovanosti Ringeru a vlastně i Hellcats a Emily Owens vysvětlit tak možná tím, že to na Amíky bylo až příliš složité a asi se to odlišovalo od toho, na co byli zvyklí, protože ty seriály mi špatné nepřišly.

What's meant to be, eventually will be.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2013 / 16:13:56
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
23. 4. 2013 / 16:38:24 (před 11 roky)
off

Awake mi přišel hodně dobrej.. Jen asi ne úplně vhodný pro zemi vysílání. :)

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 4. 2013 / 16:42:26 (před 11 roky)
off

Pěkný článek. Od konce ER jsem se vždycky na (drama) novinky NBC v tomhle slotu těšil a snažil se mít ty seriály rád, ale vždycky je z toho zklamání.

ABC o dvě hodiny dřív, tam to opravdu vypadá jako skládka marnosti, kdy vysílají blbiny, který už jsou ale z nějakýho důvodu natočený...

Na Alcatraz a Terra Novu si pokaždé vzpomenu, když koukám na nový díl Vegas :)

Mrakulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 4. 2013 / 16:49:39 (před 11 roky)
off

Moc pěkný a zajímavý, jen škoda některých seriálu, který se mi opravdu líbili a skončili jako tera nova

Silencia
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 4. 2013 / 17:26:45 (před 11 roky)
off

Sledovala jsem od každé stanice něco.
Awake měl sice dobrý potenciál, ale nemrzí mě že skončil tak brzo. Oproti tomu Ringer mě mrzí tím víc, že ho neukončili.
FlashForward byl výbornej, škoda že nepokračovali, byl ale tak nějak ukončenej (otevřeným koncem :D), takže dobrý, ale zato Terra Nova by podle mě mohla a měla pokračovat. Na seriál takového typu, stylu, rozpočtu, potenciálu skončil moc brzo.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 4. 2013 / 18:25:30 (před 11 roky)
off

Zaujímavý článok, vydaril sa :) Ja som zo spomínaných seriálov videla len Awake, bolo to dobré, no nie úplne moja šálka kávy. Chápem, prečo sa seriál neudržal.
Inak čo sa týka Last Resort, v tipovačke som tipovala, že seriál zrušia, no keďže z pilotu boli všetci mimo tak ma potom dosť prekvapilo zrušenie...

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 4. 2013 / 18:55:04 (před 11 roky)
off

Já koukal na Lone Star a ty dva díly, které odvysílali, se mi líbily :) Byla to asi jediná věc od FOXu, která mě v posledních letech zaujala. Terra Nova a Alcatraz byly snůžky fantasmagorií, ostatní jsem radši ni neviděl.
NBC byla dřív taky lepší, ale když teď prdlužuje seriály typu Whitney...no nevím.
Doufám, že ABC na příští sezónu najde pár nových hitů, té fandím asi nejvíc :)

Loooki
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
23. 4. 2013 / 19:04:51 (před 11 roky)
off

Ďalší smrteľný slot a pritom tam chodili dobré seriály, Pan Am, GCB, 666Park Av., výnimkou pre mňa je Red Widow, ktorej by nepomohol žiaden slot.

LenkaTalaskova
23. 4. 2013 / 19:24:46 (před 11 roky)
off

Já v to prolomení doufám. - Hope dies last. :)

LenkaTalaskova SMG lover
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 4. 2013 / 19:36:36 (před 11 roky)
off

a to říká že pátky jsou hrobaři

Go GOATS
Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 4. 2013 / 20:55:03 (před 11 roky)
off

Je to šílený, jak ta konkurence a všechno takhle funguje, snad se nějaké ty krizové časy zlepší, aby se nám taky udrželi nějaké seriály aspoň na 2. sézony konečně! ;)

Milovnice seriálů <3
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 4. 2013 / 22:27:57 (před 11 roky)
off

Je špatný, když se takhle pohřbí i seriál s dobrým potenciálem, ale prostě neustojí konkurenci :/

Hodně mě mrzel Alcatraz, sice to nebyl kdovíjak dobrý seriál, ale mělo to celkem dobrou myšlenku a hlavně natáčecí prostředí bylo prostě luxusní :) A jedna z nejlepších úvodních znělek! :D

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 4. 2013 / 06:21:32
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 4. 2013 / 22:29:56 (před 11 roky)
off

Teeda, zajímavý článek a dost práce jsi odvedla :) pěkné shrnutí, bohužel se týkalo i některých mých seriálů..

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 4. 2013 / 23:20:47 (před 11 roky)
off

Když jsem viděla poslední díl tohoto seriálu, nechápala jsem, jak to, že nedostal zelenou pro další sérii, seriál měl hlavu a patu, byl napínavý, nepředvídatelný, prostě skvělý... Tak teď už je mi to o něco jasnější - měli ho prostě vysílat v jiný den a bylo by to v pohodě! :)

Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 4. 2013 / 13:28:06 (před 11 roky)
off

vcelku zajimavý članek, jen bych nesouhlasil se Southlandem a Lie to me, ty si podle me vedly pomerne slušne, tři serie u Lie to me, je dle mého uspech, jinak vetšiny zrušených seriálu je škoda, holt nedokázaly prorazit.

LenkaTalaskova
24. 4. 2013 / 18:46:41 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Když jsem viděla poslední díl tohoto seriálu, nechápala jsem, jak to, že nedostal zelenou pro další sérii, seriál měl hlavu a patu, byl napínavý, nepředvídatelný, prostě skvělý... Tak teď už je mi to o něco jasnější - měli ho prostě vysílat v jiný den a bylo by to v pohodě! :)

Souhlasím , konec Ringer mne naštvalo a mrzí

LenkaTalaskova SMG lover
Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
25. 4. 2013 / 09:15:43 (před 11 roky)
off

Spíš než problém časových slotů se mi zdá, že stanice neumí diváka zaujmout a přijít s něčím opravdu novým, neokoukaným. A jak se bojí, že by mohli narazit, raději ani neriskují, aby něco takového nasadili. Nové neotřelé nápady se objevují spíše jen na kabelovkách, kde se štáby tolik nebojí zrušení, mají asi relativně volnou ruku a vznikají tak zajímavé nové (za poslední 3 roky) projekty jako Homeland, Longmire, The Killing, The Newsroom, Suits, House of Cards a další...

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 4. 2013 / 09:29:11 (před 11 roky)
off
Clear napsal(a):

Spíš než problém časových slotů se mi zdá, že stanice neumí diváka zaujmout a přijít s něčím opravdu novým, neokoukaným. A jak se bojí, že by mohli narazit, raději ani neriskují, aby něco takového nasadili. Nové neotřelé nápady se objevují spíše jen na kabelovkách, kde se štáby tolik nebojí zrušení, mají asi relativně volnou ruku a vznikají tak zajímavé nové (za poslední 3 roky) projekty jako Homeland, Longmire, The Killing, The Newsroom, Suits, House of Cards a další...

To bych úplně netvrdila. Podle mě spousta zmíněných seriálů byla kvalitních, nebo minimálě dostatečně kvalitních na to, aby se v televizi udržely dýl. I když nepřináší takový zážitek jako kabelovky (i když o tom by se taky dalo polemizovat, každý má rád něco jiného), pořád mě jich pár mrzí...

Pascal
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
26. 4. 2013 / 20:39:55 (před 11 roky)
off

tak stvrtkovy komedialny blok nbc (community) o 20 je ovela viac vtipny ako take cbs (tbbt)

Morrigan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
27. 4. 2013 / 22:29:43 (před 11 roky)
off

Ukončení Flash Forward jsem nedokázala pochopit. Ten seriál byl skvělý, napínavý a měl super obsazení. Hodně často si na něj se smutným povzdechem vzpomenu. A "závěr" Ringeru - prostě no comment.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
28. 4. 2013 / 16:52:13 (před 11 roky)
off

podle mě si prostě musí počkat, až bude nějaký seriál končit, a přijít s potenciálním hitem jako první, nečekat do konce října, jak mají často ve zvyku.
taky když si vzpomenu, že hodně letošních pilotů dali už v létě na net, říkám si, jestli by neudělali nejlíp, kdyby zpřístupnili všechny natočené piloty a vybrali by je podle odezvy.

Karolina84
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
11. 9. 2013 / 22:36:13 (před 11 roky)
off

Kdyby ty seriály ukončovali alespoň nějak, jako tomu bylo třeba u Awake nebo Touch. Neodpustím jim useknuté seriály jako Flashforward, Stargate Universe, Alcatraz, apod. Oni se diví, že jim nové seriály nevydělávají, ale kdo se má stále dívat na nové, když nemá jistotu, že je vůbec ukončí? Jen se třesu, kdy utnou Walking dead, Under the dome, Falling skies apod. Vedu si seznam všech seriálů na které se dívám, nebo jsem se dívala. Bylo jich celkem 39 a zrušili mi jich 17...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 9. 2013 / 10:40:11 (před 11 roky)
off

to by ovšem museli počítat s možností, že si je lidi stáhnou, až budou mít jistotu, že je víc dílů. oni jsou ale proti stahování.