Dneska je moc dobrý den :) Byla jsem šťastná jak blecha už dopoledne, ale tahle zpráva mě dostala na Cloud No.9 :) Doufám, že se jim ty peníze podaří vybrat. A že jich budou mít třeba i dvakrát tolik :)
unbelievable!!! sice bych si přála pokračování seriálu ale film by byl taky super...nevěřim, že do toho všichni šli...je to super...lepší zprávu jsem si nemohla přát pro dnešek...DÍKY MOC ZA INFO, JSTE SKVĚLÝ!!!
Už se moc těším. Opravdu doufám, že ty peníze vyberou a bude film. Nová řada by byla také dobrá. Ale alespoň něco. A je fakt skvělý, že do toho ti herci jdou. Je vidět, že to nebyla srdcovka jen pro diváky. Hlavně aby byl kvalitní scénář a nedošlo jen na přehled herců a vzpomínání na staré časy.
Já myslím, doufám, že to vyberou. On musí.
Už mají skoro čtvrtinu a to je to spuštěné jen pár hodin, úžasný prostě :)
Musí se to podařit... držim palce. O tom jsme přeci všichni snili. Plus Robe, Amandu tam prostě musíš dostat! Zbožňuju ji :)
btw. přemýšlí někdo o darování několika dolarů?
Asi tam máš chybu, The Dandy Warhols píseň zpívají. :)
Jinak kdyby to klaplo, tak by to bylo super.
Třikrát jsem si kontrolovala, jestli není apríl. A není! Takže: Íííííííí!!! Ten seriál jsem milovala. A jestliže se tam objeví všechny hlavní postavy, tak by to bylo super. Doufám, že vyberou nejméně tolik peněz, co potřebují! Už jenom to video bylo skvělé! Snad se vrátí. Alespoň na chvilku :)
radeji bych to četl u jiného seriálu, ale i tak jim přeju uspech
Už mají půl milionu. To prostě musí dát!! :) ÁÁÁ, asi zkouknu znovu celou Veronicu :)
Uííííííííí!!! Já mám takovou radost :D A jdu si stáhnout Veronicu z disku zpět do počítače a jdu koukat :D Úplně mě to naladilo :D Díky za projasnění dne :)
Najlepšia správa za posledné mesiace. Už len, aby vyzbierali peniaze, natočili film a ten mal taký úspech, že sa niektorá zo TV staníc rozhodne pokračovať v seriáli. S CW to ide dole vodou a Veronica Mars by im dosť pomohla. Stačí si pozrieť ich seriály a rok vzniku tak okrem TVD, 90210, America's Next Top Model a Supernatural sú tam všetko nové seriály. Žiadne iné stálice.
A kolik musí vybrat, aby byla čtvrtá řada? :-)
Locke napsal(a):
A kolik musí vybrat, aby byla čtvrtá řada? :-)
Tak jednoduché to nebude :))
prosím prosím prosím ať to vyjde! sice mě třetí řada už moc nebavila, ale to nevadí! :D
OMG oni už mají skoro milion! :O Drsný!
myslim, že by se měl změnit titulek na: Bude se natáčet film Veronica Mars!!! :)
už je to za půlkou, paráda!!
Skvělej článek, velká pochvala autorce...Během minuty naskočilo 15.000 dolarů...Hodně fanoušků chce film :)
Dame maraton VM a zakoncime to za rok filmem! super!! dik za info :)
tak už podle toho co maj by mohl být miniseriál
Muhehe, dneska je super den :D Moc děkuji za dobré zprávy :)
Mrkněte do článku pod video, kde přibyla malá aktualizace :)
jeeeee, to bude uplne mega super! Veronica Mars bola moja úplná srdcovka, keď som dospievala, straaašne rada by som si pozrela film :)
a keď to bude akoby pokračovanie seriálu (čo asi aj bude), tak to bude mega, lebo tam môžu dať o pár rokov, a tam sa mohlo stať naozaj hocičo
ty dva milióny vyberou bez problémů. myslím, že se snadno dostanou i na tři milióny. odhaduji tak 3,2 milióny. no přesnější odhad lze udělat až tak dva dny poté, co ten projekt jede. nejvíc se vybere první dny a pak poslední dva dny.
Pozerám, že v poslednej dobe samé dobré správy: najskôr Sherlock a teraz aj Veronica. Určite to vyberú, už majú 1,3 melóna... zatiaľ som síce prispel na Kickstarteri len na hry, ale treba urobiť výnimku ;-)
BuBBleS napsal(a):
ty dva milióny vyberou bez problémů. myslím, že se snadno dostanou i na tři milióny. odhaduji tak 3,2 milióny. no přesnější odhad lze udělat až tak dva dny poté, co ten projekt jede. nejvíc se vybere první dny a pak poslední dva dny.
Bych to viděla i nad 5M.
ragelly napsal(a):
Bych to viděla i nad 5M.
no to záleží pouze na jejich přesvědčovacích schopnostech a jak budou projekt updatovat, jak to celé uchopí. obvykle když se vybere potřebná částka, tak lidé přestávají přispívat, pokud nevidí, že přispívají na něco konkrétního. start mají určitě dobrý, ale na kickstarteru se přes 5 miliónů za celou existenci dostal snad jen jeden projekt...
bude záležet nejvíc na propagaci
Když tohle píšu, mají tam skoro 1 700 000! Jsme za vodou. Film bude a s trochou štěstí to i Echolls přežije ;-)
Jé, to by bylo fajn. Vždycky se mi tento seriál líbil. :)
Je to super zpráva. VM byl super seriál:))) a byla škoda, že skončil ihned po 3 řadě. Ale je jasné, že film bude když během jednoho dne je nasbíráno něco málo přes 1,7 mil. juhůůů deme slavit:)):D
... uz skoro dva a ctvrt ( za tu dobu, co jsem to cetl se pripsalo cca 50k) a to uz je po "limitu" ... Navic je odpoledne (v USA), takze pocitam, ze jeste do naseho rana by tak 200k mohlo kapnout ... ty 3-4 miliony by klidne mohly byt, a mozna i vic.
Coz me vede k uvaze, proc to nezkusilo vic serialu? Nemyslim, ze by neslo domluvit tricet dni +/- volna (alespon castecneho) pro vsechny herce a pred tim poskladat produkcni tym tak, aby na onen nataceci cyklus vsechno klaplo ... Je plno serialu, ktere skoncily cliffhangerem a bylo by fajn je tak nejak dokoncit a filmova verze by byla naprosto nejlepsi (navic by to mohla byt skvela reklama pro ta studia: "Nasi fanousci pro nase fanousky .. a my jsme s vami!"
Kazdopadne, jestli se zacne ten film natacet, tak si Veroniku (i kdyz je to pry "holcici" serial) zkouknu ... a nejakou tu zlatku taky poslu... .
Paráda, VM jsem měla neskutečně ráda, takže se opravdu moc těším :-)
Jaj, suprovka a teda pěkná rychlovka! Díky bohu, že to vyhlásili takhle na začátku roku, kdy mívám "pledgeováno" jen pár projektů :)
Sice už mají splněno, ty nejlepší odměny zabrány, ale tak neodolal jsem a navíc je třeba vyzkoušet můj nový účet u Amazonu :)
Když tak koukám na to skore, tak si dovolím říct, že film asi bude!! Díky bohu:D
Ještě chvíli a udělaj celou další serii místo filmu :D
Nejlepší den mého života :D myslím, že vyberou o hoooodně víc než 2 miliony kdyz po 1 dni už mají 2,5 :D to bude bomba!!!
Už je vybráno 2,5 milionu. VM je moje srdcovka, skvělej seriál! :) Tahle zpráva je skvělá a doufám, že film bude!
To že film bude už je dané. Jakmile na Kickstarteru dosáhnete požadovaného limitu, je hotovo ;) Cokoli nad je již jen třešnička na dortu a bonus pro iniciátory ;)
Mj. zrovna mi jako přispívajícímu přišla aktualizačka, že Veronica trhla na Kickstarteru hned několik rekordů. Nejrychleji vybraný milión, nejrychleji vybrané dva milióny a největší projekt v sekci video/film. Parádička! :)
Škoda jen toho, že mají restrikci na odměny pouze po US, což je na Kickstarteru dost ojedinělé, ale je mi jasné, že je to kvůli spolupráci s velkým TV studiem. Rád jsem je podpořil, ale škoda, těšil jsem se na to limitované tričko :/
toebiash napsal(a):
To že film bude už je dané. Jakmile na Kickstarteru dosáhnete požadovaného limitu, je hotovo ;) Cokoli nad je již jen třešnička na dortu a bonus pro iniciátory ;)
Mj. zrovna mi jako přispívajícímu přišla aktualizačka, že Veronica trhla na Kickstarteru hned několik rekordů. Nejrychleji vybraný milión, nejrychleji vybrané dva milióny a největší projekt v sekci video/film. Parádička! :)
Škoda jen toho, že mají restrikci na odměny pouze po US, což je na Kickstarteru dost ojedinělé, ale je mi jasné, že je to kvůli spolupráci s velkým TV studiem. Rád jsem je podpořil, ale škoda, těšil jsem se na to limitované tričko :/
V updatu Rob píše, že se s tím US Only pokusí něco udělat, ale bude to záležitost týdnů :)
Zrovna před měsícem jsem sledoval od začátku VM a po konci 3 série jsem se jako už tradičně u nedokončených seriálů rozčiloval že to nedokončili VM mě vždycky skvěle bavila štvalo mě že to nedodělali no a teď mají skvělou možnost to zakončit!Jediné co mě trochu mrzí že tahle akce nepřišla o par let dřív ale hlavně že se k tomuto skvělému projektu vrátili a jak už je teď jasné znovu oživili takže přeji VM velký úspěch!
Tak mě přišel seriál dost ukončený, vždyť se tam vyřešilo vše. Další série se stejně měla odehrávat až o pár let později, kdy Veronica začíná u FBI ;) viz. to promo, které autoři a herci natočili, aby podpořili další sérii, což ovšem tehdy nestačilo - hold tehdy neměli Kickstarter :D
By mě zajímalo, jestli film půjde stejnou cestou, jestli třebas nepoužijí již natočených deset minut na úvod ;)
Jůůůůůů!!! Jsem děsně ráda, že VM nakonec bude. A jak to tak vypadá, tak Logan naštěstí přežije! :)
toebiash napsal(a):
Tak mě přišel seriál dost ukončený, vždyť se tam vyřešilo vše. Další série se stejně měla odehrávat až o pár let později, kdy Veronica začíná u FBI ;) viz. to promo, které autoři a herci natočili, aby podpořili další sérii, což ovšem tehdy nestačilo - hold tehdy neměli Kickstarter :D
By mě zajímalo, jestli film půjde stejnou cestou, jestli třebas nepoužijí již natočených deset minut na úvod ;)
ukončený? veď Veronica ten pohľad, čo na konci hodila na Logana (a to teda spolu už nechodili), bol podľa mňa dosť špekulativný :D
ale inak v dejovej línii sa vyriešilo asi všetko, to máš pravdu, ale ostalo im tam mnoho možností na dotváranie a poprehadzovanie vzťahov.
Je to opravdu úžasné, zvlášť po takové době a hlavně, že je na VM stále nějaký ohlas :-)
Juhůůůů!!!! :) to je nejlepší zpráva dne! Doufám, že se jim jejich cíl podaří splnit ;) po seriálu se mi strašně stýská a film by mi zvedl 100% náladu :) ;) budu držet palce, jen tak dál ;) :)
Luisa napsal(a):
Juhůůůů!!!! :) to je nejlepší zpráva dne! Doufám, že se jim jejich cíl podaří splnit ;) po seriálu se mi strašně stýská a film by mi zvedl 100% náladu :) ;) budu držet palce, jen tak dál ;) :)
Už je cca 16 hodin splněn :) Film bude :)
tak doufám že se inspirují i jiný seriály třeba Chuck a Blue Mountain State by se mi líbilo
Dobrá správa, tiež som mal tento seriál rád.
Som zvedavý, či sa na to vrhnú aj ďalší, rozhodne je dosť seriálov, ktoré by si zaslúžili dôstojný koniec. Otázne je, či sú dosť populárne na to, aby sa na to niekto vyzbieral.
Na druhej strane, musí tam byť aj veľká ochota od tvorcov. Niektoré hviezdy dostanú milión za jednu epizódu seriálu. V takomto projekte budú hrať v podstate zadarmo, takže si to vyžaduje, aby aj tvorcovia a herci mali radi ten seriál a chceli jeho ukončenie.
A tiež ale, ak by sa roztrhlo vrece s podobnými projektmi, tak by nebola šanca, aby sa vyzbieralo na všetko, alebo by sa peniaze len rozdelili a nik by nedosiahol svoje hranice.
Alias napsal(a):
Dobrá správa, tiež som mal tento seriál rád.
Som zvedavý, či sa na to vrhnú aj ďalší, rozhodne je dosť seriálov, ktoré by si zaslúžili dôstojný koniec. Otázne je, či sú dosť populárne na to, aby sa na to niekto vyzbieral.
Na druhej strane, musí tam byť aj veľká ochota od tvorcov. Niektoré hviezdy dostanú milión za jednu epizódu seriálu. V takomto projekte budú hrať v podstate zadarmo, takže si to vyžaduje, aby aj tvorcovia a herci mali radi ten seriál a chceli jeho ukončenie.
A tiež ale, ak by sa roztrhlo vrece s podobnými projektmi, tak by nebola šanca, aby sa vyzbieralo na všetko, alebo by sa peniaze len rozdelili a nik by nedosiahol svoje hranice.
Tak oni nebudou mít jenom peníze z Kickstateru oni budou mít i normální peníze spíš tady chtěj ukázat ostatním sponzorům že je o tom zájem, a ty jim pak nabídnou další peníze, todle je vlastně jenom takový průzkum s propagací a nějakým vídělkem, ale myslim si že hlavně ten průzkum
Sal3m napsal(a):
Tak oni nebudou mít jenom peníze z Kickstateru oni budou mít i normální peníze spíš tady chtěj ukázat ostatním sponzorům že je o tom zájem, a ty jim pak nabídnou další peníze, todle je vlastně jenom takový průzkum s propagací a nějakým vídělkem, ale myslim si že hlavně ten průzkum
Ja som to doteraz chápal tak, že na Kickstarter chodia tí, čo nemajú peniaze z iných zdrojov. Ak sa niečo rozbehne, tak sa môžu neskôr objaviť investory, ale prioritná myšlienka je financovať to len z toho čo sa vyzbiera.
Ako prieskum ktorý zarobí cez tri milióny? Zvlášť keď vyhlásia, že bez vyzbierania sa projekt neuskutoční?
Jasan, prioritou Kickstarteru je vybrat peníze, které nemáš. Ale samozřejmě můžeš mít i něco vlastního ;) Můžeš vybrat částku třebas jen na výrobu nebo na propagaci. V případě Veroniky se pravděpodobně nemusí starat o financování propagace a distribuce, což v případě velkofilmů určených celosvětově do kin (což Veronika nebude ;) znamená kolikrát i dvojnásobek částky, než která je určena na výrobu :) Masírovat lidi je důležitější, než samotná výroba :D
To že měla Veronica na Kickstarteru takový úspěch je dle mého dané tím, že se do toho zapojila většina hlavních "hráčů" z původního týmu. Já třebas též přispívám jen na projekty, u kterých mě dokáží autoři přesvědčit v promu a kdyby třebas v Kickstarterovém promu byl jen Thomas, asi bych nepřispěl, ale to, že se tam objevila i celá hlavní herecká skvadra, rozhodlo ;)
Jsem moc rád, že VM má díky svým fanouškům šanci na vznik pokračování v podobě filmu. Doufám, že bude co možná nejúspěšnější a hlavně podařený.
Veronicu Mars mám moc ráda, přestože třetí série mě nebavila. A nějaký pořádný konec (nejlépe kde se dá Veronica s Loganem dohromady) bych brala. Jen se obávám, aby to nedopadlo špatně, viz. Sex ve městě. Snad to bude dobré :)
$3,337,140 a ještě máme 28 dnů :D. To bude za chvíli seriálů co chce penízky na dokončení :D
Vegen napsal(a):
$3,337,140 a ještě máme 28 dnů :D. To bude za chvíli seriálů co chce penízky na dokončení :D
ale zas to tak horký nebude, ono hodně herců už jsou jinde, ale u VM prostě neni příležitostí pro herce (krom Kristen)
tak to prý nakonec skončilo na 5,7 mil. film bude! a se skoro trojnásobným rozpočtem, než vyžadovali, se bude muset povést.