Juchů, Robson Green.
Schválně, kolik nových postav vydrží do další série:-)
Já furt nemůžu překousnout, co udělali v 1. americké sérii s Johnem Porterem a v minulý se Sinclairem. To bylo tak hnusně nečekaný, fuj.
anjoa napsal(a):
Juchů, Robson Green.
Já furt nemůžu překousnout, co udělali v 1. americké sérii s Johnem Porterem a v minulý se Sinclairem. To bylo tak hnusně nečekaný, fuj.
Tak Porter byl celkem očekávaný, když to chtěli směřovat trošičku jinam a s jinými herci, než byla ta původní britská série, ale ta smrt Sinclaira, to jsem pár minut po dokoukání toho dílu jen seděl s otevřenou pusou, protože tohle jsem fakt nečekal... :) Každopádně se na další řadu těším fakt hodně... :)
Tak tenhle serial zeru ... a to tak, ze dost ... uz tu britskou miniserii jsem bral, i kvuli tomu, ze to bylo delano podle nametu cloveka, ktery armade vice nez rozumi - myslen Chris Ryan, a ani tahle poamerictela verze neni vubec spatna .... uz aby to tu bylo!
Už aby to bylo... Teaser vypadá opravdu luxusně...
anjoa napsal(a):
Juchů, Robson Green.
Mě to s Johnem vyloženě vyšokovalo. Věděla jsem o změně postav ale že to provedou takhle drsně, to jsem nečekala :(
KONEČNE!!! :) Už sa neviem dočkať...