No Chuck ve filmu není vůbec špatná představa. Teď už jen aby všechno vycházelo tak dobře jako doteď, a možná se i dočkáme.
Jestli to fakt vyjde, tak se asi zblázním radostí! :D
Ale ne, film ne, konec se mi celkem líbil, skončilo to, kde to začalo, neva, že všechno nebylo plně ukázáno. Kvalita už šla celkem dolů, bůhví, jak by to pokazil film. Holt Zachary nemá práci, tak by mu film nevadil.
Super. Kdyby to vyšlo, byl bych jen rád :) Jen aby nezkazil dokonalý seriál!
Chucka není nikdy dost:) Jestli by všechno klaplo a filmu by nakonec opravdu vzniknul byl bych velice rád. Chuck je moje srdcovka!
allyska napsal(a):
Ale ne, film ne, konec se mi celkem líbil, skončilo to, kde to začalo, neva, že všechno nebylo plně ukázáno. Kvalita už šla celkem dolů, bůhví, jak by to pokazil film. Holt Zachary nemá práci, tak by mu film nevadil.
Zachary má práce dost teď dodělal Thora
Chuck v kině by se mi líbil, stejně tak jako se těším na Veronicu Mars ;)
Jenom by mě zajímalo, co by asi tak mohlo být náplní filmu, přece jenom to skončilo docela uzavřeně (pokud pominete amnézii, na které ale nemůžete stavět špiónský film), ale věřím, že by si scénáristé vyhráli.
Jinak si myslím, že co se týče financí, mohl by to Zach zvládnout, přece jenom má zkušenosti s organizováním Nerd HQ na Comic Conu a vybírání příspěvků na charitu Operation Smile... a především fanoušků tohoto seriálu je po celém světě mnoho.
Takže budu přát štěstí, aby se to Zachovi podařilo, a snad se opět setkáme s Chuckem a ostatními! :)
Kdyby to vážně klaplo bylo by to úžasný. Zrovna jedu Chucka znova od začátku a furt si říkám jaká je škoda, že měl jenom 5 sérií. ps.klidně bych pár dolarů na film přispěl.
Jenom to ne. Chuck skončil s klikou důstojně :) Neriskoval bych to
Ked som to prvykrat videla na jeho twitteri, neverila som vlastnym ociam. Chuck sice skoncil uzasne, ale film by bol podla mna uplne na mieste. A suhlasim, Chuck ma fanusikov po celom svete mnoho. Ved ked sa nam kedysi podarilo obnovit Chuka pre 5. seriu, preco by sa nemohol uskutocnit film? Myslim, ze by sa to mohlo podarit.
Mne sa ten seriál páčil, ale myslím, že dych mu došiel už koncom tretej série.
Netuším o čom by asi bol ten film......
Tak já bych Chucka jako film určitě bral ;) Bylo by super je vidět znovu pohromadě =)
Film by byl určitě výbornej.;) Ten seriál skončil dost vlažně tak by to mohlo bejt dost zajímavý.;)
Další nálož Chucka by byla rozhodně super; řekl bych, že seriál by si zasloužil lepší ukončení.
Chuck u mne skončil někdy v půlce tuším čtvrté série, dílem před přestávkou, kdy s vše vyřešilo a Chuck se Sarah hupsnuli do postele ;) Vše následující už byla jen ohřívaná kaše. Takže u tohodle za mě ne, nepodpořil bych.
Ale jsem rád, že se úspěch Veroniky začíná projevovat a už se těším, že budu brzy přispívat Whedonovcům na novou web sérii Firefly, Doll Housu, Buffy nebo nedej bože dalším :D
Film by byl fajn. Vyřešil by se ten nepovedenej konec :
Za mě určitě ano, vždyť se pak každý může rozhodnout, jestli na film mrknout anebo ne a skončit si u finále seriálu...mě by to ale zvědavost nedovolila :)
Tak za mě určitě ano! :D Jestli jim to vyjde tak to bude super. :D
já bych teda brala kdyby se vrátily jiné seriály než zrovna tyhle dva..ale jak jsem pochopila tam je problém trochu jinde než v penězích...ale chápu každého fanouška který doufá v návrat svého oblíbence, tedy držím palce:))
proč? protože to nikoho z nich nenapadlo. použít to teď, když se ukázalo, že to funguje, je minimálně neetické. kolik seriálů chtělo skončit filmem a nikdo si na tohle netroufnul. kdyby jim to dopadlo s vm blbě, tak je v tom všichni nechají, ale teď se na vlně každý rád sveze, co?
ševča napsal(a):
proč? protože to nikoho z nich nenapadlo. použít to teď, když se ukázalo, že to funguje, je minimálně neetické. kolik seriálů chtělo skončit filmem a nikdo si na tohle netroufnul. kdyby jim to dopadlo s vm blbě, tak je v tom všichni nechají, ale teď se na vlně každý rád sveze, co?
Tak v tomhle máš pravdu...