Diskuze k článku TRIP – Vejde do baru doktor, rabín a detektiv a jsou z toho seriálové tipy týdne
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
23. 9. 2024 / 16:10:30 (před 7 týdny)
off

Ačkoliv já tipy na nové seriály nepotřebuju (a už vůbec ne jako binge-wrap-watcher), TRIP články čtu, protože mě baví tipovat, který z redaktorů doporučil ten který seriál z obrázku. Ještě, že na to není tipovačka, tentokrát jsem byla vedle jak ta jedle 🙈 Třeba ragelly bych odhadla bez zaváhání na Nobody Wants This a ona radši loď. A že pánové zmiňují romantické linky jako lákadlo, to bych teda taky nečekala. Sledujete se svými polovičkami? Jinak Nobody Wants This pasuje do červencové výzvy, pokud někdo potřebuje 😊

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 9. 2024 / 16:24:49 (před 7 týdny)
on
Anyk napsal(a):

Ačkoliv já tipy na nové seriály nepotřebuju (a už vůbec ne jako binge-wrap-watcher), TRIP články čtu, protože mě baví tipovat, který z redaktorů doporučil ten který seriál z obrázku. Ještě, že na to není tipovačka, tentokrát jsem byla vedle jak ta jedle 🙈 Třeba ragelly bych odhadla bez zaváhání na Nobody Wants This a ona radši loď. A že pánové zmiňují romantické linky jako lákadlo, to bych teda taky nečekala. Sledujete se svými polovičkami? Jinak Nobody Wants This pasuje do červencové výzvy, pokud někdo potřebuje 😊

😁 Já si nechávám mysl otevřenou a bez předsudků, ale až tak natěšená nejsem kvůli tomu, že to má být komedie. Ale uvidíme, třeba to bude takový ten příjemný a nenáročný typ romcom a bude to super.

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
23. 9. 2024 / 17:09:18 (před 7 týdny)
off
ragelly napsal(a):

😁 Já si nechávám mysl otevřenou a bez předsudků, ale až tak natěšená nejsem kvůli tomu, že to má být komedie. Ale uvidíme, třeba to bude takový ten příjemný a nenáročný typ romcom a bude to super.

Jasně, vždyť proti gustu žádný dišputát 😉 Já jen mám docela v paměti, jak se Ti líbilo One Day, ale pravda, to bylo drama, snaha o vtipnost se tam moc nekonala, ale Kristen Bell se v komediích vyžívá. Někdy taky píšete, že tipů připadalo více v úvahu. Mě tyto "chuťové/vkusové" trendy jednotlivých redaktorů přijde zajímavé sledovat (už i proto, jestli se shodneme a na koho mám dát, když třeba váhám) 😊 To je pro mě přínosnější než tipy, co startuje, ale já se na to do zrušení stejně dívat nebudu 🤨

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
23. 9. 2024 / 19:30:58 (před 7 týdny)
off
Anyk napsal(a):

A že pánové zmiňují romantické linky jako lákadlo, to bych teda taky nečekala.

No, na čistou romantiku, kterou tu doporučuje Pajky, teda nejsem, ale pokud je to v rámci kriminálky, nevadí mi to... ehm, Castle, ehm. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...