Diskuze k článku Novinka pod lupou: Zrádci (Prima)
Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 9. 2024 / 10:28:19 (před 7 týdny)
off

Na českou verzi zatím celkem dobrý (teda hlavně po druhém díle). Uvidíme, jak to bude dál. Každopádně Luděk Staněk (spletl sis jméno, máš v článku Romana) je mi hrozně nesympatickej.

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
25. 9. 2024 / 10:52:23 (před 7 týdny)
off

Ten první díl si drží formát zachraničních verzí. Viděl jsem jen americké série, ale i v nich není v prvním díle nikdo zavražděn ani vyhlasován. Ono to ani nejde, když ke vraždě dojde až v noci a těžko můžeš někoho vyhlasovat ven, když nedojde k samotné vraždě. Jen mě teda překvapilo to vyřazení jednoho hráče hned na začátku. To v amerických nebylo, ale nevím, jestli to třeba není v jiné verzi.

Co se týče těch géčkových celebrit... No tak poznal jsem pouze Andreu Bezděkovou, zbytek jsou pro mě naprosto cizí lidi a domníval jsem se, že to jsou všechno obyčejní lidé.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 9. 2024 / 10:52:40
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
25. 9. 2024 / 10:58:36 (před 7 týdny)
off

Tak jako u většiny podobných tuzemských projektů tady absolutně nezvládli casting. Půlka vypadá, že ji to nudí, půlka nechápe ppproc tam asi je a pravda je taková, že i nejnižší stupni rádoby celebrit se dalo lovit mnohem mnohem lépe.
Peníze jsou na tom znát a moderátor dobrý, ale bohužel to nevyváží ten zbytek. Noo řekněme, že ani sledovanost není nic závratného. Teď víc než kdy jindy člověk chápe, proč točí pokračování Zoo, protože nové projekty se prime vážně dlouhodobě nedaří.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 9. 2024 / 11:17:34 (před 7 týdny)
on
Lucas napsal(a):

Na českou verzi zatím celkem dobrý (teda hlavně po druhém díle). Uvidíme, jak to bude dál. Každopádně Luděk Staněk (spletl sis jméno, máš v článku Romana) je mi hrozně nesympatickej.

Opraveno. A naprosto souhlasím, že druhý díl to značně vylepšil.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 9. 2024 / 13:54:55 (před 7 týdny)
off
tommmyk napsal(a):

... Jen mě teda překvapilo to vyřazení jednoho hráče hned na začátku. To v amerických nebylo, ale nevím, jestli to třeba není v jiné verzi...

V Britske verzi to pry bylo, ale pak ho vratili ... u nas je fakt vyrazen a nebude se vracet. Uz to prozradil Marcus.

Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 9. 2024 / 14:26:36 (před 7 týdny)
off

Jinak tomu Ludkovi se nedivim, ze se tvaril trochu otravene (ale nemyslim, ze mu to vydrzi dlouho, podle me ho ta hra vtahne)

Podle vyjadreni jednoho z ucastniku, tusili, ze jdou do Zradcu - komunikacni hry a nekteri si i par dilu (serii nakoukali), ale prekvapilo je, ze to je tak prisne a paranoidni ...
Presun na vlakove nadrazi, na nektere lokace, presuny po hradu do svych pokoju - hraci maji zavazane oci a na usich sluchadla, mistnosti maji zatemnene okna... samozrejme nemaji hodinky, mobily. Doprovod s nima nesmi komunikovat. Dokonce ani ve spovednici s nima nikdo nebyl, pouze slyseli hlas. Produkce se snazi vyvarovat jakekoliv moznosti, aby hraci napriklad nedokazli odhadnout odpoved i na nezodpovezenou otazku, kdyz by jim nekdo z produkce nebo ze stabu neodpovedel, teoreticky by se mohl prozradit i jen mrknutim oka...

ALe napriklad rozdeleni do aut, kde se potkali v jednom aute dva zradci (i kdyz to vlastne vtedy nevedeli), tak bylo ciste na hracich...
Na druhou stranu, to ze dva zradci sedi vedle sebe u kulateho stolu je spis technicka nahoda, protoze pry tam byla kriva podlaha, takze je Marcus rozsazoval podle "velikosti", aby dobre sedeli do zaberu :D

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 10. 2024 / 21:13:24 (před 2 týdny)
off

Já nevím, mě to přijde naprosto geniální a neskutečně mě to chytlo. Jako jasně, že první díl je takový seznamovací, já jsem tam asi moc celebrity neviděla, nebo ty lidi neznám, protože jsem poznala jen Staňka a Tuňáka, ale jak mi většina ze začátku byla nesympatická, jak by řekla Alenka, tak teď miluji všechny, jen Tuňák se mi zprotivil, i když si myslím, že furt tam dělá dobrou show, i když ke škodě jeho, protože z toho vychází dost blbě. Atmosféra mě úplně pohltila, Vojta Kotek je úžasný, a i když se může první kolo zdát slabé, což ani moc jinak nejde, když tam ještě není kulatý stůl, protože prostě je to princip hry, tak ono se to hodně rozjede, nebojte se a zkuste to. Hodně lidí to podle mě ve výsledku chytlo, jen tomu musí člověk dát šanci, nebo si prvně nakoukat zahraniční verze, aby pochopil, proč je první díl takový, jaký je.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
28. 10. 2024 / 23:25:41 (před 2 týdny)
on
lenochod6 napsal(a):

Já nevím, mě to přijde naprosto geniální a neskutečně mě to chytlo. Jako jasně, že první díl je takový seznamovací, já jsem tam asi moc celebrity neviděla, nebo ty lidi neznám, protože jsem poznala jen Staňka a Tuňáka, ale jak mi většina ze začátku byla nesympatická, jak by řekla Alenka, tak teď miluji všechny, jen Tuňák se mi zprotivil, i když si myslím, že furt tam dělá dobrou show, i když ke škodě jeho, protože z toho vychází dost blbě. Atmosféra mě úplně pohltila, Vojta Kotek je úžasný, a i když se může první kolo zdát slabé, což ani moc jinak nejde, když tam ještě není kulatý stůl, protože prostě je to princip hry, tak ono se to hodně rozjede, nebojte se a zkuste to. Hodně lidí to podle mě ve výsledku chytlo, jen tomu musí člověk dát šanci, nebo si prvně nakoukat zahraniční verze, aby pochopil, proč je první díl takový, jaký je.

Taky to mám jako děsný guilty pleasure. Kotek má boží některý ty pózy. Ale účastníci mi jsou drtivá většina pořád úplně volná. Vždycky u tý snídaně tam zahlásí, že někdo chybí a já totálně netuším, kdo to je. Furt jich je děsně moc.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 10. 2024 / 23:31:23 (před 2 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Taky to mám jako děsný guilty pleasure. Kotek má boží některý ty pózy. Ale účastníci mi jsou drtivá většina pořád úplně volná. Vždycky u tý snídaně tam zahlásí, že někdo chybí a já totálně netuším, kdo to je. Furt jich je děsně moc.

Jako to je pravda, někteří se trochu chovají jak komparz.